MENIU

Florin Călinescu, verdict radical şi amuzant despre şansele lui Dăncilă în faţa lui Iohannis

Florin Călinescu

Florin Călinescu s-a folosit de prima sa intervenție de om politic pentru a ironiza desemnarea Vioricăi Dăncilă drept candidat al PSD la prezidențiale. 

Liderul Partidului Verde a mers mai departe și i-a cerut demisia ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, pentru modul dezastruos cum gestionează situația autostrăzilor din țară. Într-un interviu la RFI, actorul o ironizează pe Viorica Dăncilă cu privire la candidatura ei pentru prezidențiale.

E ca și cum aș fi eu desemnat să conduc Biserica Ortodoxă Română. Nu văd în momentul ăsta pe cineva care să-l clatine pe Klaus Iohannis. Viorica Dăncilă nu are nici o șansă”, a spus Florin Călinescu pentru sursa amintită.

Furios ca majoritatea românilor pentru starea infrastructurii din țară, Florin Călinescu îi cere demisia ministrului Transporturilor. "M-am îngrozit pur și simplu, iar eu când mă îngrozesc, îmi pierd umorul. Un cetățean Cuc, cocoțat în fruntea Ministerului Transporturilor face așa o glumă neterminată, ba 100, ba 140, de fapt e vorba de câteva zeci de kilometri începuți tot de zece ani de zile, s-ar putea să se inaugureze vreo 30-40, începuți acum șase-șapte ani, terminând așa, cu un panseu abominabil: păi, dacă în următoarele trei luni de zile plouă, ce să facem, să-i cerem lui Dumnezeu demisia? Nu, stimate domn, nu-i cerem lui Dumnezeu, ți-o cerem ție, pentru că dacă plouă în următoarele trei luni, probabil ne construim o corabie, ca Noe. Pentru astfel de declarații îi ceri demisia", a mai zis omul de televiziune.

Cunoscutul actor a notat că a intrat în politică, pentru că s-a săturat să comenteze de pe margine.

Mai multe articole despre:
Florin Călinescu verdict radical