MENIU

Florin Călinescu susține că știe secretul prin care să faci o femeie fericită. „Se plictisește foarte repede"

Florin Călinescu susține că știe secretul prin care să faci o femeie fericită

Actorul Florin Călinescu, binecunoscut pentru glumele sale și modul în care abordează cu umor chiar și cele mai serioase situații, a vorbit în cadrul unui podcast despre rețeta prin care o femeie poate fi fericită.

Actorul Florin Călinescu, cunoscut pentru carisma sa și pentru perspectiva sa unică asupra vieții, vine cu o afirmație provocatoare despre fericirea feminină. Conform lui, cheia pentru a face o femeie fericită nu constă doar în aspectele superficiale sau în oferirea unui trai lipsit de griji. El subliniază că o femeie bine întreținută și într-o căsnicie lipsită de conflicte poate risca să cadă în rutina plictisitoare. Călinescu sugerează, așadar, că dinamismul și surprizele sunt esențiale pentru a menține vie flacăra entuziasmului și fericirii într-o relație. 

„Femeia este o creație a lui Dumnezeu care se plictisește foarte repede. Dacă tai lemne, dacă o duci în mână prin lavă, dacă o duci în cârcă și o salvezi de pe Titanic, dacă o îmbraci, dacă îi umpli frigiderul, dacă îi faci cei mai frumoși și inteligenți copii, toate astea le trece, pentru că toate astea trec. Dar traiul cu un bărbat care face toate astea și e plictisitor, e condamnat, chiar dacă stă cu tine până crapi”, a spus Florin Călinescu, în podcastul Tare de tot cu Viorel Grigoroiu.

Practic, Călinescu spune că bărbatul trebuie să distreze femeia.

De altfel, pe parcursul podcastului, Călinescu a folosit, în stilul său caracteristic, un limbaj colocvial presărat cu multe glume. A povestit despre copilaria sa, și cum a devenit dintr-un copil timid un umorist apreciat. A abordat subiecte din divertismentul actual, dar a vorbit și despre adevăratele motive care l-au determinat să nu-și mai dorească să fie în centrul atenției. În ceea ce privește lumea politică și economică, actorul a spus că mai degrabă Gigi Becali este potrivit pentru postul de guvernator al Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, dat fiind priceperea sa la bani.

O petiție împotriva canonizării lui Arsenie Boca a pus pe jar internetul. "Un vrăjitor eretic, care umbla cu chiromanția, hipnoza, yoga și alte nebunii”