MENIU

Fiica secretă a lui Adrian Păunescu: "Eu şi fraţii mei..."

Fiica secretă a lui Adrian Păunescu

Lupta dintre urmaşii lui Adrian Păunescu (1943 – 2010), purtată în sălile de tribunal, se apropie de sfârşit. Andreea Păunescu (48 de ani), fiica nelegitimă a poetului, a căzut la o învoială cu fraţii săi, Andrei (48 de ani) şi Ana-Maria (26 de ani), care îi vor ceda cote din două dintre imobilele rămase moştenire.

La şase ani şi jumătate de la moartea lui Adrian Păunescu, sufletul faimosului poet îşi va găsi, se pare, liniştea, întrucât războiul dus de cei trei copii pe moştenirea de patru milioane de euro s-ar putea încheia curând. Miercuri, 10 mai, la Judecătoria Ploieşti, a fost un nou termen în procesul privind succesiunea averii. Urmaşii celui care a fondat "Cenaclul Flacăra" au ajuns la o înţelegere pe două dintre cele şase imobile lăsate moştenire. 

"Procesul s-a amânat pentru 7 iunie, însă vestea bună este că ne-am înţeles asupra a două imobile, iar instanţa va da o hotărâre în acest sens. Momentan nu vreau să spun care sunt cele două. Eu şi fraţii mei vom fi proprietari pe cote, în vederea vânzării lor. Asta înseamnă că este primul pas spre împăcare", a spus ieri Andreea Păunescu pentru "Click!". 

Mai multe articole despre:
fiică Adrian Păunescu