MENIU

Fiica lui Putin se vede cu Zelenski. Cum și-ar fi cunoscut Ecaterina iubitul

Ecaterina, supranumită "fiica secretă" a președintelui rus Vladimir Putin, are un iubit cu numele de familie Zelenski, susține presa germană. Este vorba de Igor Zelenski, până de curând director al Baletului de stat bavarez, de unde ar fi fost înlăturat pentru că n-a condamnat public invadarea Ucrainei de către trupele rusești. 

Publicația Der Spiegel a fost cea care a difuzat informația, în urma unei anchete jurnalistice care o viza pe Ecaterina Tihonova, fiica liderului rus din prima căsătorie.

Ecaterina a divorțat de primul soț și ar încerca să-și refacă viața alături de Igor Zelenski, un fost star al școlii de balet rusești și care a evoluat pe scene prestigioase din întreaga lume.

Jurnaliștii germani susțin că cei 2 ar avea o legătură de lungă durată și chiar un copil, bazându-se pe o serie de documente, precum listele de pasageri ale unor companii aeriene și declarații ale unor apropiați. 

Dintre acestea, cele mai importante sunt mărturiile și probele depuse de fosta gardă personală a Ecaterinei Tihonova, între care pașapoartele fiicei lui Putin, ale partenerului Zelenski și ale unei fete născute în 2017.

O altă sursă Der Spiegel de la Baletul Bavarez l-a indicat pe fostul director ca fiind „cel mai probabil, partenerul fiicei lui Putin”. 

Publicația precizează, oarecum ironic, că nu pare să există nicio legătură de rudenie între iubitul fiicei și Putin și președintele Volodimir Zelenski, cel mai mare dușman al liderului de la Kremlin.