MENIU

Fiica lui Dughin ar fi fost ucisă de Armata Națională Republicană, o organizație dedicată răsturnării regimului Putin - Cine face dezvăluirea

Dughin și fiica sa

Fostul deputat rus Ilya Ponomarev susține într-o declarație dată la Kiev că bomba care a ucis-o pe fiica unui aliat al lui Putin a fost opera unui grup clandestin, informează The Guardian. 

Ponomarev, expulzat din Rusia pentru activități anti-Kremlin, susține că partizanii ruși s-ar afla în spatele unei mașini capcană care a aruncat-o în aer, la periferia Moscovei, pe fiica unuia dintre aliații politici apropiați ai lui Vladimir Putin.

Explozia de sâmbătă seara ar fi fost opera Armatei Naționale Republicane, despre care a afirmat că este un grup clandestin care acționează în interiorul Rusiei și care este dedicat răsturnării regimului Putin.

„Această acțiune, la fel ca multe alte acțiuni partizane desfășurate pe teritoriul Rusiei în ultimele luni, a fost realizată de Armata Națională Republicană (ANR)”, a declarat Ponomarev. El a vorbit într-o emisiune difuzată la ora 19.00 pe „February Morning”, un canal de televiziune de opoziție în limba rusă pe care l-a lansat la Kiev, la începutul acestui an. „Un eveniment memorabil a avut loc noaptea trecută în apropiere de Moscova. Acest atac deschide o nouă pagină în rezistența rusă la putinism. Nouă – dar nu și ultima”, a completat el.

Mai multe articole despre:
Dughin rusia