MENIU

Fetiță de nici 2 ani, lovită de educatoare. Scene șocante într-o grădiniță din Brăila, poliția a deschis dosar penal - VIDEO

Scena a fost filmată de o elevă aflată în practică
Scena a fost filmată de o elevă aflată în practică

Imagini revoltătoare în Brăila. O educatoare lovește o fetiță de 1 an și 8 luni pentru că făcea gălăgie. Incidentul șocant a fost filmat de către o elevă care făcea practică la grădiniță, iar poliția a deschis un dosar penal. Atenție, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional.

Scena șocantă s-a petrecut pe 14 octombrie, la grupa mijlocie de antepreșcolari a grădiniței și a fost filmat chiar de către o elevă de la Liceul Pedagogic, care făcea practică la grădiniță. În sala de clasă se mai aflau încă patru adulți, scrie publicația De Brăila.

Surse citate de jurnaliștii locali susțin că educatoarea ar fi pensionară și ar mai fi fost implicată în astfel de incidente, dar "ar avea pile pe la inspectoratul județean".

Poliției Brăila a transmis că a deschis dosar penal pentru purtare abuzivă, după ce oamenii legii s-au sesizat din oficiu, în urma apariției imaginilor cu educatoarea violentă pe rețele de socializare.

VIDEO

Mai multe articole despre:
fetita batura gradinita braila educatoare