MENIU

Fetiţă de 2 ani, în stare gravă la spital, după ce a căzut de la etaj

<p>Foto: oltenitainfo.ro</p>

O fetiţă în vârstă de 2 ani, din Buzău, a ajuns, joi, la spital în stare gravă după ce a căzut în gol de la etajul 2, medicii solicitând un elicopter SMURD pentru a o transporta pe micuţă la un spital din Bucureşti. Primele date arată că fetiţa s-a urcat pe pervaz fără să fie observată de mamă şi a alunecat.

Fetiţa în vârstă de 2 ani a căzut, joi, de la o înălţime de aproximativ 8 metri, a declarat managerului Spitalului Judeţean Buzău, Claudiu Damian.

Primele date arată că micuţa a plonjat în gol de la etajul al doilea al blocului din Buzău în care locuieşte cu părinţii după ce, într-un moment de neatenţie al mamei, s-ar fi urcat pe o noptieră, ar fi ajuns pe pervaz şi de aici ar fi alunecat.

Fetiţa a fost transportată la Spitalul Judeţean Buzău, unde medicii i-au făcut un examen la computerul tomograf şi au decis ca ea să fie transportată la Spitalul Budimex, din Bucureşti. Conducerea unităţii medicale a solicitat un elicopter SMURD care o va prelua pe fetiţă pentru a o transporta în Capitală, relatează news.ro.

Conform managerului Spitalului Judeţean Buzău, fetiţa are fractură deschisă la femurul drept şi contuzii pulmonare.

Poliţiştii au demarat şi ei cercetări în acest caz.