MENIU

Fashion Days – Reduceri de peste 70% la mai multe modele de ceasuri de dama

Fashion Days are o promotie foarte importanta in care reduce preturile pentru o multime de articole, dar si pentru ceasurile de dama.

Fashion Days – lista completa cu toate modelele de ceasuri la reducere poate fi consultata AICI.

Fashion Days are o promotie importanta timp de 3 zile in care reduce preturile semnificativ pentru o multime de articole. Noi ne-am gandit astazi sa facem o selectie cu cateva ceasuri de dama, ceasuri produse de branduri celebre si de traditie care in mod normal pot fi achizitionate doar cu o investitie importanta, insa astazi au reduceri ce depasesc de multe ori 70%.

Fashion Days – Ceas Police

Acest ceas este unisex, are culoarea negru iar display-ul este oranj si are tinte Beast. Ceasul functioneaza cu mecanism quartz si inchiderea se face cu catarama. Display-ul este de tip analog si carcasa e din otel inoxidabil. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Ceas Miss Sixty

Pentru doritoarele de ceas mic, discret, minimalist si foarte elegant, ceasul de la Miss Sixty este ideal. Ceasul functioneaza cu mecanism quartz, are etanseitate 3ATM, cadranul este argintiu si rosu iar bratara si carcasa argintiu. Si carcasa dar si bratara sunt din otel inoxidabil si ceramica. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Sector

Un ceas mai indraznet pentru femei este acest ceas de la Sector. Inchiderea se face cu catarama, display-ul este analog iar culoarea cadranului, curelei dar si carcasei este lila. Pretul poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Ceas Casio

Clasicul brand Casio are in oferta si ceasuri foarte elegante pentru femei. Estei si cazul ceasului Sheen, argintiu care functioneaza cu mecanism japanese quartz si are cristale pe cadran. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Ceas de la Tommy Hilfiger

Acest ceas este auriu, modelul Calle, de la Tommy Hilfiger. Ca detalii, ceasul are cristale pe coroana, culoarea cadranului este alb iar bratara si carcasa auriu. Geamul este mineral, iar compozitia carcasei si bratarii este din otel placat IP. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
fashion days ceasuri dama