MENIU

Fashion Days – 5 idei de rochii foarte colorate care merita purtate vara asta

Fashion Days are preturi bune pentru mai multe rochite de vara. Am ales si noi cateva modele ieftine si foarte dragute.

Fashion Days – Lista cu toate rochiile de vara la oferta poate fi gasita AICI.

In continuare, am ales 5 modele de rochii colorate de vara de la Fashion Days pe care le recomandam cu toata caldura deoarece arata bine, modelele sunt foarte interesante si potrivite pentru vara si culorile vii va vor bine dispune si veti transmite aceasta stare si celor din jurul vostru.

Fashion Days – New Look

Prima rochita pe care v-o recomandam este foarte scurta, gri inchis cu croiala in A si cu imprimeu floral foarte vioi si placut. Rochia are o reducere foarte mare, e scurta si va pune in evidenta atata silueta cat si picioarele. Pretul poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Rochie Iska

O alta rochie foarte draguta si multicolora si imprimeu este acest model Iska ce costa sub 100 de lei dupa reducerea de peste 65% de la Fashion Days. Rochia are declteu rotunjit, e prevazuta fara maneci si talia este elastica. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Vero Moda

Aceasta rochie este fabricata din polyester, viscoza si elastan, are culoarea bleumarin cu alb si imprimeu geometric Grandie. Pretul este putin peste 100 de lei si are o reducere de peste 60%. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Iska

O alta rochie Iska foarte draguta si perfecta pentru sezonul cald este acest model din imagine cu alb si bleumarin si imprimeu cu elefanti. Rochia are decolteu sub forma de V si este prevazuta fara maneci. Pretul poate fi gasit AICI.

Fashion Days – limitte

Ultima rochie pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este cu totul si cu totul deosebita. Rochia este multicolora si cu guler, din material elastic. Inchiderea se face cu fermoar ascuns pe partea din spate. Pretul poate fi gasit AICI.

Mai multe articole despre:
fashion days