MENIU

Factură de zeci de mii de lei la Mănăstirea Colilia din Constanța. Măicuțele sunt disperate

Mănăstirea Colilia din Constanța

Situație scandaloasă la Mănăstirea Colilia din județul Constanța. După ce în luna februarie măicuțele au primit două facturi în valoarea totală de 40 de mii de lei, acum se confruntă cu o nouă sumă halucinantă: măicuțele trebuie să achite aproape o sută de mii de lei la electricitate. Situația este cu atât mai revoltătoare mai ales că la mănăstire sunt doar câteva electrocasnice băgate în priză. 

„Am primit cu surprindere factura pentru că la noi consumul este mic, dar nu am știut de energia reactivă care ni s-a perceput, având în vedere că suntem izolate aici în câmp. Așa ni s-a comunicat”, spune măicuța.

O situație asemănătoare a avut loc și în luna februarie când, din donațiile credincioșilor, măicuțele au reușit să se lege la rețeaua de electricitate după 15 ani petrecuți la lumina lumânării.

A venit apoi prima factură. Maicile au avut de plătit 40 de mii de lei și doar cu ajutorul donațiilor au reușit să plătească factura.

Acum, maica stareță, Rafaela, face din nou apel la bunătatea credincioșilor pentru a achita noua factură în valoare de o sută de mii de lei.

Mai multe articole despre:
factura factura manastirea colilia