MENIU

EXPLOZIE VIOLENTĂ într-un bloc din Târgu Mureş. O femeie şi un copil de 9 ani, răniţi

<p>Explozie &icirc;ntr-o locuinţă din Prahova. Două persoane au murit</p>

O explozie puternică s-a produs, sâmbătă dimineaţă, într-un bloc de garsoniere de pe strada Cisnădiei, din Târgu Mureş. O femeie si un copil de 9 ani au fost răniţi şi alte două persoane au suferit atacuri de panică. Cei patru au fost preluaţi de echipajele SMURD. Toţi locuitorii blocului au fost evacuaţi. Explozia a distrus aproape în totalitate un etaj al blocului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, Mihai Gagyi, explozia s-a produs la etajul al patrulea al unui bloc de pe strada Cisnădiei, din cartierul Mureşeni, din Târgu Mureş, sâmbătă, cu puţin înainte de ora 9.00.

"Din apartamentul unde a avut loc explozia sunt două victime, un băieţel sub zece ani, şi o femeie. Băieţelul a fost scos pe targă, femeia a ieşit pe picioarele ei. Ambii prezintă arsuri la faţă şi membre, sunt în stare stabilă. Au fost preluaţi de echipajele medicale pentru a fi transportaţi la spital, alături de alte două persoane din bloc care au suferit atacuri de panică”, a declarat Gagyi.

Toţi locatarii blocului au fost evacuaţi din apartamentele lor, locuinţa unde s-a produs explozia, a cărei cauză este în curs de stabilire, a fost distrusă aproape în totalitate, scrie MEDIAFAX.

Explozia nu a fost urmată de incendiu.