MENIU

EXHIBIŢIONIST, în faţa unei şcoli din Capitală: "De o lună de zile ne terorizează copiii!"

Un bărbat dezbrăcat a fost surprins când făcea gesturi obscene în faţa unei şcoli
<p>Exhibiţionist&nbsp; &icirc;n faţa şcolii</p>

Scenă şocantă în faţa unei şcoli din Capitală. Un bărbat s-a dezbrăcat şi a făcut gesturi obscene lângă unitatea de învăţământ, unde erau zeci de copii. Consternaţi, părinţii au sunat la poliţie. Bărbatul a fost ridicat de oamenii legii şi dus la audieri.

Una dintre fetiţe i-a povestit tatălui său că de aproape o lună un bărbat dezbrăcat face gesturi obscene în apropierea şcolii. Îngrijorat, bărbatul l-a urmărit pe suspect, l-a imobilizat şi a chemat poliţia. El a fost adus la audieri la secţia 26. Dacă va fi găsit vinovat el riscă să ajungă după gratii. Părinţii sunt revoltaţi.

"De o lună de zile ne terorizează copiii. Se dezbracă şi face ce face un obsedat, gesturi obscene, ca să nu mai spunem că se dezbracă şi a văzut fetele, copii de clasa a 5-a, a 6-a să fie terorizati de o lună de zile", a spus un părinte.

Bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost ridicat şi dus la Secţia 26 pentru a fi audiat. În acelaşi timp, cinci elevi şi două persoane aflate în zonă au dat declaraţii în calitate de martori.

Mai multe articole despre:
şcoală exhibiţionist capitală exhibiţionist