MENIU

Eurovision 2015. Glumele britanicilor pentru românii de la Voltaj, înaintea semifinalei Eurovision

EUROVISION 2015 VOLTAJ

Britanicii de la The Mirror vorbesc, într-o serie de articole, despre fiecare participant la Eurovision, neuitând să treacă în revistă participarea reprezentanţilor României, Voltaj, la Eurovision.

EUROVISION 2015 VOLTAJ. După ce laudă performanţa Paulei Seling şi a lui Ovi din 2010, cu melodia Playing with Fire, şi constată, cu tristeţe, că performanţa celor doi nu s-a putut repeta în 2014, piesa Miracle ducându-i pe cei doi doar pe locul 12 în clasamentul Eurovision, jurnaliştii britanici nu le dau şanse românilor în finală.   

EUROVISION 2015 VOLTAJ. "N-am văzut niciodată pe cineva care să cânte o melodie atât de tristă zâmbind atât de mult. Sunt convins că unora le va plăcea, eu nu fac parte dintre ei. E păcat, pentru că videoclipul are o atmosferă frumoasă.

Ce e ciudat e că melodia şi videoclipul nu sunt decât o rugăminte ca toată lumea să se poarte mai drăguţ cu românii. Poate că nu se referă la UKIP, dar nu ai de unde să ştii. La mijlocul videoclipului, apare un ecran negru pe care se vorbeşte despre cele trei milioane de români care muncesc în străinătate pentru a construi o viaţă mai bună pentru copiii lor. Din păcate, se scrie în mesaj, copiii rămân acasă, nu merg cu părinţii."

EUROVISION 2015 VOLTAJ. Ziarul britanic încheie cronica dedicată reprezentanţilor României la Eurovision cu fraza "E ciudată, dar orice îl enervează pe Nigel Farage începe să îmi placă, aşa că "Noroc, România"".