MENIU

Este doliu în lumea muzicală din România. Un cântăreț cunoscut a murit, după ce soția sa a decedat în Postul Paștelui

Doliu în lumea muzicii de petrecere din România. A murit Neluță Neagu - unul dintre cei mai apreciați lăutari. Artistul se confrunta cu grave probleme de sănătate.

Neluță Neagu a murit

Bărbatul a avut parte de o perioadă dificilă în viața sa, chiar înainte de deces. Ultimii ani din viața lui Neluță Neagu au fost de coșmar, căci artistul a avut grave probleme de sănătate, iar în cele din urmă a fost internat în spital. La finalul anului 2023, lăutarul a suferit o operație dificilă. După ce a reușit să treacă peste operație, a avut parte de o perioadă de recuperare extrem de grea.

Conform Playtech.ro, cântărețul s-a stins din viață de curând. „Din păcate, o veste tristă!  S-a stins din viață  Cea mai caldă voce după pământ Dumnezeu să te odihnească în pace Neluța Neagu”, a declarat Daniel Ionescu, un prieten de-al artistului. În cadrul postării, a transmis condoleanțe și manelistul Tzancă Uraganu.

                          Neluță Neagu a murit / Sursa foto - Facebook

Neluță Neagu și-a pierdut soția în anul 2023, în Săptămâna Mare

O lovitură devastatoare pentru Neluță Neagu a fost în anul 2023, înainte de Paște, atunci când soția sa a murit. Femeia a decedat pe 4 aprilie 2023, iar acest deces a avut un impact semnificativ asupra sănătății artistului. 

Carmen Stăncioiu, soția lăutarului, era un sprijin pentru acesta. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar legătura lor a fost extrem de puternică, așa cum au confirmat toți cei apropiați de-a lungul timpului.

„Venim pe rând, dar plecăm pe sărite. Cu durere în suflet, Neluță Neagu a pierdut în noaptea aceasta jumătatea care i-a fost stâlpul familiei, doamna Carmen. Condoleanțe și putere să poți trece peste această mare durere,” a fost unul dintre mesaje. 

„Profund îndurerați am aflat de moartea neașteptată a soției lui Neluță Neagu. Nimeni nu este întrebat când dorește să plece din această lume. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Fie ca bunul Dumnezeu să-ți poată alina durerea și să-i odihnească sufletul!” a spus un alt fan.

Apropiații se pregătesc să-l conducă pe ultimul drum pe Neluță Neagu.