MENIU

Bolnavă de cancer, a primit donații pentru o ”înmormântare de prințesă”. Apoi, a picat vestea!

O tânără bolnavă de cancer în stadiu terminal a reușit o revenire miraculoasă, astfel că a decis să doneze banii pe care cunoscuții îi strânseseră pentru înmormântare.

Xsara Sandersom, o tânără din Marea Britanie, a aflat vara trecută că mai are câteva zile de trăit, fiind diagnosticată cu limfomul Hodgkin în stadiul 4, scrie Daily Mail.

După câteva sesiuni de chimioterapie, Xsara s-a simțit devastată și a decis, în noiembrie 2018, să nu mai continue tratamentul.

Și cum medicii i-au mai dat câteva zile, cel mult câteva luni de trăit, cunoscuții au început să strângă bani, printr-o pagină GoFundMe, pentru a-i oferi tinerei o ”înmormântare de prințesă”.

De fapt, și ea începuse pregătirea, alegând câteva melodii care să asigure coloana sonoră a înmormântării.

Doar că toată lumea a avut un șoc. În scurt timp, Xsara a început să se simtă mai bine, iar o tomografie a descoperit că tumoarea sa a dispărut.

Vestea bună primită de la doctori a anulat, evident, planurile de înmormântare, așa că tânăra s-a gândit să înapoieze banii.

”Sper să nu vă supărați pe mine pentru că nu am murit”, a glumit ea.

Pentru că o parte dintre donatori au ales să nu mai ia banii, Xsara a decis să îi dea mai departe clinicii unde a fost internată.

 

 

Mai multe articole despre:
cancer limfomul Hodgkin