MENIU

Emmanuel Macron și soția sa, surprinși într-o plimbare prin Londra, cu o zi înainte de funeraliile Reginei Elisabeta a II-a - FOTO&VIDEO

Emmanuel Macron și soția sa / Foto: Profi Media

Președintele francez, Emmanuel Macron, și soția sa, Brigitte, au fost surprinși în timp ce se plimbau prin mulțimea de britanici îndurerați din Londra. După ce au adus un ultim omagiu Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, cei doi au luat la pas bulevardele londoneze spre uimirea trecătorilor. 

Emmanuel Macron și soția sa au întors privirile britanicilor care s-au strâns pentru a o omagia pe Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. În ciuda faptului că plimbarea celor doi trebuia să fie una „incognito”, președintele francez a atras atenția trecătorilor mai mult decât și-a propus.

De data aceasta, liderul francez a renunțat la consacratul costum albastru și a optat pentru o ținută ceva mai lejeră. Macron a purtat ochelari de soare, fular și sacou bleumarin, pantaloni închiși la culoare și pantofi sport negri.

Asistenții și gărzile sale de corp au roit în permanență în jurul lui, în timp ce curioșii care l-au observat au încercat să îl abordeze. Iar cine l-a recunoscut și a reușit să îi fure atenția a putut avea parte și de o scurtă interacțiune cu partea președintele Macron. Într-unul dintre clipurile care au ajuns virale pe rețelele sociale, liderul Franței își exprimă empatia față de poporul britanic.

Președintele Macron și Prima Doamnă a Franței s-au alăturat duminică seara altor sute de demnitari străini pentru recepția de la Buckingham Palace. În cadrul evenimentului, Regeleui Charles i-a fost înmânată o carte ilustrată pentru a marca legăturile istorice dintre cele două țări și vizitele pe care Regina Elisabeta a II-a le-a făcut în Franța. 

Mai multe articole despre:
Emmanuel Macron inmormantare regina elisabeta