MENIU

Tragedie Emiliano Sala. Un corp a fost văzut în epava avionului prăbușit

Emiliano Sala, tragedie uriașă
Locul tragediei lui Emiliano Sala

Epava avionului care îl transporta pe fotbalistul Emiliano Sala de la Nantes la Cardiff, care a dispărut de pe radar în urmă cu două săptămâni au fost descoperite duminică seară în Canalul Mânecii. Un corp a fost văzut în epavă, scrie BBC News, "cel mai negru scenariu" pentru familia lui Emiliano Sala fiind confirmate.

Un corp a fost văzut în epava avionului de pe fundul mării, în cadrul operațiunii de investigare care are loc după descoperirea sumbră de duminică, informează BBC News.

Fotbalistul Emiliano Sala și pilotul David Ibbotson s-au prăbușit cu avionul în urmă cu o săptămână.

O barcă a descoperit epava aeronavei pe fundul Canalului Mânecii, susţine David Means, exploratorul marin care s-a ocupat de operaţiunea de căutare.

Familiile celor doi au fost anunţate. Pilotul David Ibbotson şi fotbalistul argentinian nu au fost găsiţi şi se presupune că sunt decedaţi.

Descoperirea epavei a fost confirmată luni de Air Accident Investigation Branch. Ulterior echipele de salvare au dezvoltat un plan de recuperare a epavei aflate la 67m adâncime sub apă.

Autorităţile britanice au anunţat miercuri, 30 ianuarie 2019, reluarea căutărilor aeronavei în care se aflau Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson, dată dispărută deasupra Canalului Mânecii. Decizia a fost luată după ce s-au descoperit în Normandia două bucăţi de scaune capitonate despre care se spune că ar fi făcut parte din aeronava dispărută pe 21 ianuarie 2019.

Mai multe articole despre:
epavă avion emiliano sala