MENIU

eMAG. Xbox vs. Playstation, în campania de reduceri uriașe din Electronic Days

Puteți consulta oferta completă pe site-ul eMAG AICI.

Zilele acestea marele retailer online eMAG vine cu super oferte în Campania Electronic Days. Pe site veți găsi zeci de mii de produse cu prețuri mai mici și cu 70%. Sunt lichidările de stoc ale iernii, așa că grăbiți-vă să prindeți ofertele cele mai bune.


Xbox sau Playstation? Cu siguranță cei care preferă un brand sau altul ar aduce o mulțime de argumente, pentru că, nu e așa, subiectul este inepuizabil. Diferentele între hardware folosite de cele doua sunt aproape nule, așa că sunt irelevante în alegerea unui produs sau altul.


Device-urile de gaming se războiesc în design, controller, software, jocuri incluse, abonamente și altele.
Pe site-ul eMAG sunt listate 78 de produse Xbox si Playstation, din care puteți alege modelul preferat. Gameri din toate colțurile uniți-vă!

Xbox – Reduceri uriașe în Campania Electronic Days

Consola Microsoft Xbox One Slim 500 GB

Primul model ales are o capacitate de stocare de 500 GB și are un design refăcut cu 40% mai mic decât modelul initial. Este singura consolă cu Blu-Ray 4K, video streaming 4K și HDR Xbox One S. Oferta completă poate fi văzută AICI.

Consola Microsoft Xbox One X, 1TB
Al doilea model de Xbox redă imagine 4K, are 1 TB spațiu de stocare și este redus cu 12%. În cutie veți găsi un cablu de alimentare, cablu HDMI și Wireless controller. Prețul îl puteți afla de AICI.

Consola Microsoft Xbox One Slim 500 GB + Joc Assassin's Creed Origins
O ofertă de nerefuzat și prietenoasă cu economiile făcute. Are o reducere de 21%, iar marele retailer eMAG vă dă în dar jocul Assassin’s Creed Origins. Detalii despre oferta putetți găsi AICI.

Consola Xbox One Slim, 1TB
Tipul procesorului este 8-core x86 cu 8 nuclee, are 1 TB spațiu de stocare și vine la pachet cu jocul Halo Wars 2, ultima ediție. Consola Xbox One Slim poate fi comandată AICI.

Playstation- Reduceri uriașe în Campania Electronic Days
Consola Sony Playstation 4 1TB PRO White
Una dintre cele mai appreciate console din lume, PS4 aduce modelul de 1TB care include jocul That’s You. Detalii legate de ofertă AICI.

Consola PlayStation 4 Pro 1TB Black
Jocuri spectaculoase pe PS4Pro la o rezoluție de 4K. În pachet veți găsi un cablu USB, HDMI, controller wireless, dar și un abonament PS de 14 zile. Consola include Fifa 18 - Cristiano Ronaldo Edition. Prețul poate fi văzut AICI.

Consola PlayStation 4 Sony, 1 TB
Gamerii au un motiv să intre pe site-ul celor de la eMAG. Sunt super reduceri la consolele Playstation. PS4 de 1TB are inclus un joc Gran Turismo Sport. Oferta poate fi văzută AICI.

Consola Sony Playstation 4 SLIM
Un design avangardist, volum redus, fiind destul de slim pentru a încăpea oriunde. Cu PS4 puteți stoca jocuri, aplicații până la 500 de GB. Noul controler făra fir DUALSHOCK 4 a fost actualizat, acum fiind mult mai ușor de folosit. Pentru a vă convinge cercetați oferta AICI.

Puteți consulta oferta completă pe site-ul eMAG AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag electronic days