MENIU

eMAG - Top 8 cele mai ieftine televizoare cu diagonala de peste 126cm. Preturile incep de la 1.450

eMAG are preturi foarte bune pentru televizoare de calitate si care au diagonala foarte generoasa.

eMAG - Lista tuturor televizoarelor cu diagonala mare si pret mic poate fi consultata AICI.

eMAG are la promotie mai multe modele de televizoare ce depasesc 126cm in diagonala display-ului si care au pretur foarte accesibile pentru oricine. In plus, televizoarele au garantie si pot fi achizitionate si in rate avantajoase.

eMAG - Televizor LED Smart Tech

Desi Smart Tech este un brand mai putin cunoscut in Romania, televizorul cu display de tip LED pe care acestia il produs are cel mai mic pret pentru o asemenea configuratie. Televizorul are 127cm diagonala si reda imagini pe display-ul LED la o rezolutie Full HD. Oferta are 23% discount si poate fi gasita AICI.

eMAG - Wellington

Diagonala impresionanta de 127cm pentru acest televizor produs de Wellington. Televizorul are display de tip LED de foarte mare calitate, poate reda imagini la o rezolutie FULL HD si cel mai important lucru: pretul este unul foarte avantajos. Oferta o gasiti AICi.

eMAG - Star Light

Star Light este un brand renumit pentru preturile foarte avantajoase pe care le practica pentru produsele lor, este si cazul acestui televizor cu diagonala mare, de 127cm. Televizorul are display de tip LED, reda imagini FULL HD, are conectivitate HDMI, Ci+ si port USB. Pretul cu 15% reducere poate fi gasit AICI.

eMAG - Orion

Reducere importanta pentru televizorul LED Orion cu diagonala de 127cm. Televizorul reda imagini FULL HD si beneficiaza de o garantie de 24 de luni, dar si o livrare rapida in doar 2 zile. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Hyundai

Acest televizor are disponibile toate functiile Smart, poate fi conectat la internet, reda imagini de mare calitate FULL HD si are o diagonala impresionanta de 127cm. Televizorul poate fi amplasat cu usurinta intr-o living de dimensiuni mari. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG - Sharp

Reducere de 20% pentru un televizor de exceptie ce are disponibile toate functiile Smart, poate fi conectat la internet, reda imagini la o rezolutie FULL HD pe un display de tip LED, iar diagonala ecranului este foarte mare de 140cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Smart Android Philips

Dupa cum ii spune si numele, acest televizor are un sistem de operare Android si disponibile toate functiile Smart. Poate fi conectat la internet dar si la dispozitivele mobile din casa ta. Televizorul de la Philips are rezolutie Full HD si o diagonala de 139cm. Pretul cu reducere de 1.300 de lei il gasiti AICI.

eMAG - Smart Samsung

Ultimul televizor pe care vi-l recomandam in cadrul acestui articol este unul absolut exceptional, de mare calitate, produs de Samsung. Televizorul are display ce reda imagini la rezolutie FULL HD, de tip LED, si are diagonala impresionanta de 146cm. Oferta include si un discount de 800 de lei si o puteti consulta AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag