MENIU

eMAG – Stock Busters – Care sunt cele mai mari reduceri din campania de lichidare de stocuri

eMAG Stock Busters este o promotie foarte mare de la magazinul online care reduce preturile pentru a lichida stocurile existente.

eMAG Stock Busters – Toate ofertele la lichidare de stoc le puteti consulta AICI.

eMAG Stock Busters este o promotie foarte importanta a celui mai mare magazin online din Romania, de lichidare de stocuri. Preturile sunt scazute foarte mult in aceasta perioada si tocmai din acest motiv am selectat si noi ofertele cu cele mai mari discounturi ale promotiei si vi le prezentam in continuarea articolului.

eMAG Stock Busters – Telefoane mobile – Samsung Galaxy S6 Edge – 32%

Telefoanele sunt punctul forte al reducerilor de la eMAG Stock Busters, dar nu numai. Printre ofertele la telefoane mobile, una dintre cele mai avantajoase pe care am gasit-o a fost pentru telefonul mobil Samsung Galaxy S6 Edge, telefon de ultima generatie ce inregistreaza vanzari uriase.

Acest telefon are marginile rotunjite pentru un acces mai usor la meniuri, are o memorie de 32GB si functie 4G pentru internet la vitezele cele mai mari. Toate informatiile si pretul pot fi gasite AICI.

eMAG – Stock Busters – Tablete – Apple iPad mini Cellular – 39%

Incredibil de avantajos este si pretul pentru tableta iPad mini Cellular care are o memorie de 32GB si poate fi conectata la internet prin 4G. Tableta are discount de 39% si oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Stock Busters – Ceas Smartwatch – 13%

Acest smartwatch costa foarte putin peste 100 de lei si beneficiaza de 13% discount de la eMAG Stock Busters. Ceasul este fabricat de eboda, modelul Smart Time 200 si are un display de tip LCD cu diagonala de 1.54 inch si o rezolutie de 240x240. Toate informatiile si pretul le gasiti AICI.

eMAG – Stock Busters – Laptopuri – Lenovo IdeaPad G50-80 – 31%

Mare reducere si pentru acest laptop de la Lenovo, insa configuratia sa este cea care o sa va uimeasca, pentru un pret atat de avantajos. Laptopul e dotat cu procesor Intel Core i3 cu frecventa de 1.7 Ghz si pe o arhitectura Haswell. Display-ul laptopului are o diagonala de 15.6 inch, memorie de 4GB si spatiu de stocare generos, de 1 TB. In plus, laptopul aflat la promotie la eMAG Stock Busters are unitate optica si placa video. Pretul sau poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Televizoare 4K ULTRA HD – Philips – 26%

Acest televizor de la Philips are o promotie incredibil de buna la eMAG Stock Busters: costa sub 2.000 de lei si foloseste cea mai noua si mai buna tehnologie. Televizorul are display de tip LED, o diagonala de 124 cm si reda imagini la cea mai buna rezolutie de pe piata: 4K ULTRA HD. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Aparate foto DSLR – Canon EOS 100D – 22%

Unul dintre cele mai ieftine aparate foto de tip DSLR, cu care va puteti incepe aventura in lumea fotografiei profesioniste este acest Canon EOS 100D care beneficiaza la eMAG Stock Busters de o reducere importanta de 22%. Aparatul are un senzor de imagine de 18MP si vine dotat cu obiectivul standard EF-S 18-55mm. Pretul poate fi gasit AICI.

Mai multe articole despre:
emag stock busters