MENIU

eMAG Stock Busters – 5 oferte de aparate foto si video sport, DSLR sau compacte ce au reduceri mari

eMAG Stock Busters are o multitudine de reduceri chiar si pentru aparatele foto si video de toate felurile.

eMAG Stock Busters – Toate aparatele foto si video aflate la lichidare de stoc pot fi gasite AICI.

eMAG Stock Busters este o promotie de lichidare de stocuri pentru mai multe produse. Pentru astazi am ales sa va prezentam cele mai bune oferte disponibile in cadrul departamentului foto video: aparate video sport, DSLR si aparate foto compacte.

eMAG Stock Busters – Camera video sport iSmart Pro

Este una dintre cele mai ieftine camere video sport cu care va puteti filma facand sporturi extreme sau chiar sub apa. Calitatea ei este una foarte buna, poate filma la o rezolutie HD 1080p, este o camera produsa sub brandul evolio si pretul beneficiaza de un discount de 34%. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG Stock Busters – Camera video sport iSmart

Cu un pret doar putin mai mare fata de precedentul model, aceasta camera video sport de la iSmart poate filma la cea mai buna rezolutie de pe piata 4K ULTRA HD. Camera are un discount de 30%, este o camera ultracompata ce filmeaza la 10 framer-uri pe secunda, 2,7k la 15 framerui pe secunda ori la rezolutia full hd cu 60 de framer-uri pe secunda. Camera are si un display de 2 inch cu o treime mai mare decat modelul precedent si baterie de 900 mAh suficienta pentru 90 de minute de filmare neintrerupta. Oferta o gasiti AICI.

eMAG Stock Busters – Aparat foto DSLR Canon EOS 100D

Oferta excelenta cu reducere consistenta pentru un aparat foto ideal atat pentru incepatori cat si pentru fotografii deja profesionisti. Aparatul este de tip DSLR, modelul Canon EOS 100D dotat cu senzor de imagine de 18mp si vine la pachet cu obiectiful EF-S 18-55mm IS STM. Pretul cu reducere poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Aarat foto Canon EOS M10

Aparatul foto Canon Eo M10 este ideal pentru cei care doresc sa invete rapid abilitati de fotografiere si sa atinga un nivel expert de control, pe masura ce gradul de incredere creste. Puteti fotografia in 14 biti Raw pentru o editare avansata dupa fotografilere. Pretul aparatului foto are o reducere foarte mare, de 25% si oferta completa o gasiti AICI.

eMAG Stock Busters – Aparat foto DSLR Nikon D5300

Ultima oferta pe care v-o recomandam dintre cele aflate la reducere de stoc este pentru aparatul foto DSLR Nikon D5300 care are senzor de imagine de 24.2mp si e dotat cu obiectivul standard AF-P 18-55mm VR, dar si cu o baterie EN-EL14 si card de 64GB. In plus, primiti cadou la achizitionare o geanta DSLR si un cablu USB. Pretul ofertei poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag stock busters