MENIU

eMAG. Saltele ortopedice la reducere. 10 modele pentru un somn linistit

Azi ai reduceri de pana la 70% la saltele ortopedice, asadar, profita de oferta eMAG pentru a-ti imbunatati somnul si a te simti in forma in fiecare dimineata.

Intreaga lista cu saltele ortopedice la super reduceri la eMAG poate fi consultata AICI.

Saltea ortopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-fresh Material Aloe vera, 140 x 200 cm. salteaua este perfecta pentru cei cu dureri de spate si care adora sa doarma pe suprafete mai tari. Banda tridimensionala permite aerisirea interna si protectia impotriva bacteriilor si mucegaiului. Aerul trece prin banda, iar salteaua ramane mereu uscata, caci umiditatea asimilata este redusa imediat. Materialul de suprafata este moale si delicat, cu microcapsule Aloe vera si tratata impotriva acarienilor si altor microorganisme. La noile preturi eMAG, oricine isi poate permite un somn mai bun. Iata AICI mai multe detalii despre aceasta saltea.

Saltea Argentum Therapy, Memory Arctic Gel, husa cu ioni de argint, anatomica, super ortopedica, 160 x 200 cm. Materialele folosite pentru fabricarea acestei saltele sunt de maxima calitate, de la spuma elastic Greeen Form HD la particule reci Arctic Gel si ioni de argint cu proprietati antimicrobiene. Salteaua asigura o pozitie corecta in timpul somnului, iar tesatura este moale la atingere. Se muleaza perfect in timpul somnului, relaxand muschii si asigurand o circulatie sanguina corespunzatoare. Curata, antimicrobiana, antialergica, aceasta saltea este ideala si accesibila in orice dormitor. Afla mai multe detalii despre acest produs vandut de eMAG AICI.

Saltea super ortopedica Green Future Viva 160 x 200 cm, structura profilata cu effect micro-masaj. Husa volumetrica 3D cu efecte anti-bacteriene si antialergice are insertii de puf de silicon, special create pentru imbunatatirea somnului si odihnei. In plus, pentru o igiena perfecta, husa poate fi scoasa si spalata ori de cate ori este nevoie. Structura elastica are efect de micromasaj, relaxeaza muschii si ofera o mai buna circulatie sanguine. Elasticitatea saltelei a fost conceputa special pentru asigurarea unei pozitii naturale a coloanei vertebrale in timpul odihnei. Vezi AICI mai multe detalii despre salteaua vanduta de eMAG.

Saltea ortopedica Arctic Gel Memory Green Future, anatomica, 90 x 200 cm. Aceasta saltea confera o sustinere anatomica ideala datorita celulatiei deschise, aerisirii si celor 7 zone de confort, lasand corpul sa se pozitioneze corect si natural. Husa este moale si este tratata cu substante antimicrobiene, in plus este matlasata in partea superioara cu spuma Green Therm Memory 2 cm cu particule reci Arctic Gel. Super confortabila si la un pret accesibil, aceasta saltea merita investitia. Iata AICI mai multe detalii despre produsul vandut de eMAG.

Saltea ortopedica Ted Dreamline, 160 x 200 cm. O saltea confortabila, fabricate din spuma PU 3D cu inaltime de 14.5. Lateralele sunt confectionate din plasa 3D, ceea ce permite o ventilare excelenta in timpul somnului. Unul dintre cei mai mari producatori de saltele, paturi si sisteme de dormit, Ted, ofera o gama variata de produse fabricate din materiale de calitate pentru imbunatatirea somnului si pentru creearea unui stil de viata sanatos. Vezi AICI detalii despre aceasta saltea vanduta de eMAG.

Saltea Adormo Otropedica. 90x200x18 cm. O saltea rigida, dar foarte confortabila, se asigura sustinerea ferma a corpului, ce mentine coloana vertebrala dreapta, oferind un somn profund, linistit si correct. Husa este tratata impotriva acarieniilor si altor microorganism, este detasabila si lavabila la 30 de grade Celsius. Husa interioara este antistatica, iar cea exterioara este matlasata, usor de ingrijit si spalat oricand. Vezi AICI mai multe detalii despre aceasta saltea.

Saltea Green Future, Lavanda Therapy, Memory Arctic Gel, anatomica, super ortopedica,90 x 200 cm. Tesatura cu fibre moi si uleiuri esentiale de lavanda, aceasta saltea este matlasata pe partea superioara cu 2 cm de spuma Green Therm Memory cu particule Arctic gel. Cu un effect anti-stres si anti-anxietate, capsulele cu ulei de lavanda ajuta la eliminarea stresului si a starilor de anxietate. Insomnia poate fi tratata cu somn odihnitor si cu o saltea de calitate cu confort dual. O parte poate fi utilizata daca iti place o saltea ferma cu fibre natural si o parte moale cu strat de confort de 2 cm din memory cu parcticule racoroase Arctic gel. Pentru mai multe detalii despre aceasta saltea poti intra AICI.

Saltea ortopedica Ted Memory Sky Dreams, 160 x 200 cm. Unul dintre cei mai mari producatori de saltele, paturi si sisteme de dormit, Ted, ofera o gama variata de produse fabricate din materiale de calitate pentru imbunatatirea somnului si pentru creearea unui stil de viata sanatos. Aceasta saltea este super confortabila, cu laterale confectionate din plasa rosie 3D pentru o mai buna ventilatie. Pentru mai multe detalii despre acest produs vandut de eMAG intra AICI.

Saltea ortopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-fresh, material aloe vera, 160 x 200 cm. O saltea rigida pentru cine isi doreste sa se trezeasca bine dimineata, totusi suprafata este moale, imbogatita cu microcapsule Aloe vera. Salteaua se pastreaza uscata, previne umiditatea, caldura si transpiratia. Materialul din Aloe vera are efecte benefice pentru organism, calmeaza pielea, mentine mediul placut si revigoreaza pielea. Bucura-te de o saltea sanatoasa, relaxanta si comoda. Mai multe detalii despre aceasta saltea vandutade eMAG poti vedea AICI.

Saltea ortopedica Ted Dreamline, 180 x 200 cm. Unul dintre cei mai mari producatori de saltele, paturi si sisteme de dormit, Ted, ofera o gama variata de produse fabricate din materiale de calitate pentru imbunatatirea somnului si pentru creearea unui stil de viata sanatos. Densitatea acestei saltele este de 180 g/ mp, iar salteaua este umpluta cu vata din poliester 150 gr/mp. Lateralele sunt confectionate din plasa 3D pentru o ventilare mai buna, iar miezul este fabricat din spuma PU 3D cu o inaltime de 14,5. Vezi AICI mai multe detalii despre produsul vandut de eMAG.