MENIU

eMAG propune mari reduceri la SMART TV Samsung. Top 5 modele la preț special

eMAG are, în aceste zile, o campanie de mari reduceri la peste 20 de modele de SMART TV marca Samsung. Pot fi cumpărate la reducere atât televizoare cu diagonală mică și medie, cât și mare.

Întreaga campanie eMAG de reduceri la televizoare inteligente marca Samsung poate fi consultată AICI.

Mai jos, am ales 5 modele cu reducere cu adevărat semnificativă la eMAG. Am încercat să alegem și modele Full HD, dar și modele cu tehnologia 4K, care asigură una dintre cele mai performante experiențe video din prezent:

Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, Full HD. Modelul beneficiază, în campania de reduceri eMAG, cu 500 de lei mai puțin decât în mod normal. Prețul special poate fi consultat AICI.

Televizor LED Curbat Smart Samsung, 101 cm, 4K Ultra HD. Este un model cu diagonală mică pentru un dispozitiv 4K, dar ecranul curbat vă oferă o experiență de vizionare extrem de interesantă. Prețul este disponibil AICI.

Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, Full HD. Modelul are o reducere de 400 de lei, ceea ce face ca prețul de achiziție să fie unul cu adevărat convenabil. Vezi produsul AICI.

Televizor LED Curbat Smart Samsung, 121 cm, 4K Ultra HD. Modelul e redus cu 600 de lei. Prețul promoțional poate fi consultat AICI.

Televizor LED Smart Samsung, 138 cm, 4K Ultra HD. Este un model ceva mai mare și mai scump, potrivit însă pentru camerele extrem de spațioase. Prețul redus poate fi consultat AICI.

Pe lângă reducere, merită menționat că cei care cumpără oricare dintre televizoarele menționate de noi mai sus beneficiază de 3 luni de abonament gratuit la HBO GO. Toate modelele pot fi cumpărat și în rate fără dobândă. Toate detaliile despre plată pot fi consultate AICI