MENIU

eMAG – promotie foarte mare de Ziua Nationala: ’Marea Unire a preturilor mici’

eMAG a dat drumul unei promotii uriase cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Mii de produse au preturile mult scazute.

eMAG – Lista completa cu ofertele din promotia ’Marea Unire a preturilor mici’ poate fi consultata AICI.

eMAG are in fiecare an surprize importante pentru romanii care sunt pasionati de cumparaturile online si nu numai. In acest an, cel mai mare retailer online din Romania a decis sa scada preturile pentru mai multe categorii de produse, chiar inaintea Zilei Nationale. Va prezentam si noi, pe scurt, cele mai importante oferte si promotii cu care eMAG vine in acest an in perioada Zilei Nationale a Romaniei.

eMAG – Preturile electrocasnicelor o iau razna la Stock Busters – Reduceri de peste 50% - 10 oferte

eMAG – Telefoanele mobile

Romanii sunt foarte comunicativi si pasionati de tehnologie si telefoane mobile, asa ca aceasta categorie de produse nua vea cum sa fie ignorata de eMAG, ba chiar este principala categorie cu reduceri de Ziua Nationala. eMAG are discounturi importante cu preturi speciale pentru telefoanele mobile de top, ale momentului. Lista cu toate telefoanele la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG – Telefonul Samsung Galaxy S7

Totusi, am ales din oferta eMAG doua telefoane mobile foarte cunoscute pe care vi le recomandam pentru preturile mult scazute din aceasta perioada. Primul dintre ele este produs chiar de Samsung, este vorba de modelul Galaxy S7. Pentru pretul special din promotie, cel mai avantajos, va recomandam modelul cu memorie de 32GB, memorie care poate fi extinsa ulterior cu ajutorul unui card. In plus, telefonul e dotat si cu functie 4G pentru transfer de date si internet de mare viteza. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Telefon Apple iPhone 7

Tot o oferta speciala de 1 Decembrie are si telefonul mobil Apple iPhone 7, varful de gama al celor de la Apple si unul dintre cele mai vandute telefoane mobile din toate timpurile. Modelul e dotat cu 32GB memorie si are un pret putin peste 3.000 de lei, la reducere, dar primiti si un cadou special la achizitionare. Oferta completa o gasiti AICI.

eMAG – Laptopuri

O a doua categorie foarte importanta cu reduceri este pentru laptopuri. In perioada sarbatorilor din luna Decembrie, care se apropie atat de repede, multi romani cumpara laptopuri, tocmai din acest motiv preturile devin mult mai atragatoare in aceasta perioada. Cei de la eMAG au o multime de branduri in portofoliu si preturi pentru absolut toate buzunarele. Laptopurile de la Allview, Lenovo, Asus, Acer sau Dell au preturi mai bune ca niciodata. Toate modelele si preturile le gasiti AICI.

eMAG – Laptop 2 in 1 Allview

In continuare, am selectat din oferta eMAG doua laptopuri foarte avantajoase si cu configuratii puternice care satisfac doua categorii distincte de public. Primul laptop pe care vi-l recomandam este de la Allview, un model 2 in 1, adica ce se poate transforma in tableta cu usurinta, tastatura e detasabila si configuratia nu este deloc una slaba: are procesor Intel Atom Quad Core cu o frecventa de 1.33 ghz, display mic de 8.9 inch de tip IPS cu capacitate de touch screen, 2GB memorie si un spatiu de stocare de 32GB. In plus, laptopul vine cu sistemul de operare Windows 10 preinstalat. Acest laptop este ideal pentru cei tineri care se afla la primul lor laptop, au nevoie de mobilitate si nu utilizeaza foarte multe programe soft. Oferta cu reducere poate fi gasita AICI.

eMAG – Laptop Lenovo IdeaPad Y700

eMAG vine si cu o oferta excelenta pentru pasionatii de gaming din Romania, care nu sunt deoc putini la numar. IdeaPad Y700 este un laptop ideal pentru cei pasionati de jocuri, are procesorul cel mai puternic de pe piata de la Intel Core i7 ce are o frecventa de 2.6 Ghz pe o arhitectura Skylake, display generos de 15.6 inch, rezolutie Full HD, ecran de tip IPS, 8GB memorie, 1TB spatiu de stocare plus 256GB SSD pentru viteza de transfer foarte mare. Laptopul e dotat si cu unitate optica DVD-RW, placa video nVidia GeForce GTX960M de 4GB si vine fara sistem de operare instalat. Pretul special il gasiti AICI.

eMAG – Televizoare

Cu ocazia Zilei Nationale  a Romaniei este mai mult decat bine venita o reducere la televizoare, stiut fiind faptul ca romanul indrageste privitul la televizor. Acum se pot achizitiona cele mai puternice televizoare cu rezolutii 4K ultra hd, functii inteligente, conectivitate la internet si o multime de alte calitati, la preturi mai bune ca niciodata. Toate modelele de televizoare si discounturile lor le gasiti AICI.

eMAG – Televizor LG, 139cm

Va recomandam o singura oferta foarte avantajoasa pentru un televizor inteligent, restul va lasam sa descoperiti singuri. Este vorba despre modelul LED Smart de la LG ce are o diagonala absolut impresionanta de 139cm. Televiorul e dotat cu toate functiile smart, poate fi conectat la internet si la toate dispozitivele mobile din casa, are rezolutia cea mai puternica de pe piata de 4K ULTRA HD si beneficiaza de discount de 26%. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – Electrocasnice

Nu in ultimul rand, dar ultima categorie de reduceri pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol, este cea pentru electrocasnicele mari. De la frigidere, la masini de spalat rufe sau de spalat vase, la aspiratoare, fiare si statii de calcat, aragazuri si cuptoare dar si orice electrocasnice incorporabile pe care vi le-ati putea dori, toate au reduceri importante in aceasta perioada la eMAG. Daca nu credeti, cel mai bine este sa consultati personal lista cu toate electrocasnicele din oferta, care se gaseste AICI.

 eMAG Stock Busters – Reduceri de 50%, timp de 3 zile. Cele mai bune oferte

 

Mai multe articole despre:
emag