MENIU

eMAG. Oferte in Batalia Brandurilor. Apple vs Samsung vs Huawei – 10 reduceri latelefoane

Vrei cel mai bun telefon? Astazi ai cele mai bune reduceri de la eMAG la ofertele Batalia Brandurilor. Cele mai bune telefoane la super reduceri pentru tine. Profita acum de oferta si nu ezita sa cumperi cel mai potrivit produs pentru nevoile tale.

Intreaga lista a ofertelor de telefoane de la eMAG poate fi consultata AICI.

Telefon mobil Apple iPhone 6, 32 GB cu cadou inclus accumulator extern Serioux, 2200. Un telefon care se misca impecabil, nu se blocheaza, bateria este rezistenta, imaginile sunt clare, iar designul este unul extraordinar. Te bucuri de un sunet cristal la melodiile preferate de pe telefon sau radio, camera este un punct forte la acest telefon. Cu siguranta un iPhone nu se compara cu niciun alt smartphone, este elegant, usor de folosit si cu aplicatii utile. Vezi AICI mai multe detalii despre oferta eMAG.

Telefon mobil Apple iPhone 7, 32 GB, 4G, vine cu acumulator extern Serioux, 2200 cadou. Unul dintre cele mai vandute telefoane Apple, acest produs te va impresiona cu siguranta. Procesorul Note 5 este superior, iar memoria RAM este de doua ori mai mare ca pana acum, senzorul de amprenta este impecabil, nu se blocheaza si este un telefon confectionat din materiale de calitate, performant, cu camera foto exceptionala. Are bateria rezistenta si un design foarte elegant. Pentru mai multe detalii despre acest telefon vandut de eMAG intra AICI.

Telefon mobil Apple iPhone SE, 128 GB, 4G, vine cu acumulator  extern Serioux, 2200 cadou. Cei care isi doresc telefoane mai mici, practice si foarte atragatoare, acest telefon este ideal. Are baterie foarte rezistenta, se misca fara cusur, iar aspectul este elegant si se potriveste cu multe stiluri. Este fluid in aplicatii, are invelis oleophobic, multi-touch, senzor de lumina ambientala, busola digitala, barometru si multe alte functii si caracteristici utile. Usor de folosit, foarte usor de manuit si cu aspect foarte placut. Intra AICI si vezi maimulte detalii tehnice despre acest produs vandut de eMAG.

Telefon mobil Samsung Galaxy A5 (2017), 32 GB, 4G. Un telefon cu o forma deosebita, creat din cele mai de calitate materiale, cu protectie gorilla, cu camera de calitate foarte buna. Alte plusuri ale acestui telefon sunt: incarcare rapida, bateria tine dublu, procesor excelent si performant. Are un design absolut fantastic, ce te va incanta din prima clipa in care il vei tine in mana. Pretul este mai mult decat accesibil cu noile oferte eMAG. Profita astazi si vezi AICI mai multe detalii despre acest telefon.

Telefon mobil Samsung Galaxy S7 Edge, 32 GB, 4G, vine cu cadou Bitdefender Mobile Security pentru Android, 2018, 1 an, 1 utilizator, scratch card. Noul ecran de pe acest S7 ete excelent si are contrast si luminozitate foarte bune. Te bucuri de noua constructie rezistenta, de un design excelent si mult mai confortabil de utilizat, cu butoane usor de apasat, iar ecranul este foarte rezistent la zgarieturi. Memoria interna este suficienta, iar telefonul are si slot de card microSD, cee ace inseamna ca se poate economisi mult spatiu. Procesorul este foarte performant si extrem de rapid, ruland fara probleme orice aplicatie sau jocuri noi. Iata AICI mai multe detalii despre acest produs vandut de eMAG.

Telefon mobil Samsung Galaxy J5 (2017), Dual Sim, 16 GB,4G, vine cu cadou Bitdefender Mobile Security Android, 2018, 1 an, 1 utilizator, scratch card. Design si finisare impecabile, cu procesor octa-core Exynos. Telefonul vine cu Android 7, are camera de 13 mp ce face poze deosebite, este full metal, senzorul de amprenta se descurca foarte bine, scaneaza rapid si bateria tine foarte mult, se incarca rapid. Cu senzorul de luminozitate, telefonul suporta retele wi-fi de ultima generatie si se bucura de un design perfect. Iata AICI mai multe detalii tehnice depsre acest produs vandut de eMAG.

Telefon mobil Huawei P10, Dual Sim, 64 GB, 4G. Un telefon cu mult spatiu, sunet si imagini clare, cu raport calitate pret foarte bun. Ruleaza excelent toate aplicatiile necesare utilizarii de zi cu zi, dar si jocuri de ultima generatie. In plus, face poze incredibil de clare si bune, se incarca rapid, are un semnal GPS si 4G excelent, are aspect superb si se asaza perfect in mana. Are o constructie foarte calitativa, este un telefon performant, cu un design si finizaj al materialelor de cea mai buna calitate. Pe scurt, daca vrei un telefon rezistent din toate punctele de vedere, care sa isi faca treaba fara blocaje, acesta este alegerea ideala la un pret accesibil. Vezi AICI detalii tehnice despre acest produs vandut de eMAG.

Telefon mobil Huawei Mate 10 lite, Dual Sim, 64 GB, vine cu cadou Bitdefender. Un telefon superb, cu ecran bun, generos, care se misca bine si cu baterie excelenta si rezistenta. Se vede excelent, chiar si la soare, iar designul este subtire, aspectul este extraordinar, la atingere se simte ca un telefon scump, finisat si cu materiale de calitate. Telefonul dispune de 2 camere frontale si 2 principale, pentru a te bucura de orice moment special. Pe scurt, un telefon performant, cu minimum de efort in utilizare. Iata AICI detalii despre acest telefon vandut de eMAG.

Telefon mobil Huawei Honor 5x, Dual Sim, 16 GB. Telefonul are baterie super rezistenta, chiar daca wi-fi-ul este pornit toata ziua si este solicitat din plin. Luminozitatea este excelenta chiar si in bataia razelor de soare. Te bucuri de semnal superior datorita antenelor performante. Are un sistem optimizat la maximum si nu se incalzeste, fiind unul dintre cele mai bune smartophone-uri mid range. In plus, aplicatiile ruleaza foarte bine, camera face poze bune pentru gama din care face parte. Este foarte bun pentru persoanele care nu isi doresc cine stie ce de la telefonul mobil, cu toate ca ruleaza impecabil toate aplicatiile. Vezi AICI mai multe detalii despre telefonul vandut de eMAG la super oferta.

Telefon mobil Huawei P10 Plus, Dual Sim, 128 GB, 4 G. Un telefon care te lasa cu gura cascata, nu exista alte produse cu care sa poata fi comparat, mai ales pentru cei care iubesc modelele Huawei. Elegant si performant, cu acest telefon poti schimba chiar programele tv. Telefonul gaseste semnal acolo unde multe alte device-uri nu au nici macar o liniuta. Dispay-ul acest device este mare si de calitate superioara, cu culori foarte bune, poate fi folosit ca dual sim si cu card de memorie. Placut la atingere si performant, concureaza fara problem cu varfurile din gama celor mai mari producatori de telefoane. Pentru mai multe detalii despre acest telefon, intra AICI si vezi oferta eMAG.

 

 

 

Mai multe articole despre:
emag