MENIU

eMAG - Inceput puternic de saptamana: 4 promotii se deruleaza simultan

eMAG are 4 promotii simultan in acest moment. Profitati de preturile bune si studiati cu atentie ofertele.

eMAG - Toate ofertele de la cel mai mare retailer online din Romania pot fi consultate AICI.

eMAG a inceput aceasta saptamana in forta si desfasoara 4 promotii interesante, in acelasi timp. Noi vi le prezentam pe fiecare in parte si va sfatuim sa profitati din plin de ele pentru ca sunt foarte avantajoase.

eMAG  - Laptopuri cu preturi de la 699 de lei

eMAG are o promotie speciala pentru laptopurile dotate cu procesoare Intel, cele mai bune si mai puternice de pe piata. Ofertele sunt foarte multe, preturile sunt scazute chiar si cu peste 20% in anumite cazuri si gasiti laptopuri cu preturi ce incep de la doar 699 de lei.

Cele mai interesante oferte de laptopuri de la eMAG pe care le-am zarit in oferta sunt cele produse de Allview, Acer Aspire, Dell, HP, Asus, Lenovo dar si multe altele. Toate ofertele pot fi gasite AICI.

eMAG - Scapa de aglomeratia din hipermarket - 50% reducere

50% reducere de la eMAG pentru o multime de produse de care ai nevoie prin casa, in plus, scapi de aglomeratia din hipermarket si salvezi o multime de timp. Produsele de curatenie cum ar fi detergentul, balsamul de rufe sau produsele de curatat in casa sau in baie au reduceri ce ajung pana la 50%.

Si articolele necesare pentru ingrijirea copilului intra in aceasta categorie de reduceri si beneficiaza de dicounturi de pana la 45%. Nu in ultimul rand, sunt disponibile oferte tot cu reduceri de 45% pentru produse de ingrijire atat pentru femei cat si pentru barbati. Studiati in amanunt ofertele AICI.

eMAG - Anvelope de iarna

Reduceri mari si pentru anvelopele de iarna care devin in curand obligatie pentru toti soferii. Reducerile sunt semnificative, iar motorul de cautare pe care il pune eMAG la dispozitie este foarte util si simplu, vei putea afla cat costa mai multe modele de pneuri pentru modelul tau de masina. Consulta ofertele AICI.

eMAG - Livrari de la Mega Image

Primesti acasa inspiratie pentru masa. Luna asta, comanzi de minimum 250 de lei si nu platesti transportul. Livrarile se pot face in foarte multe zone din tara, iar lista de cumparaturi o poti face chiar AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag