MENIU

eMAG – Cat costa la reducere cele mai economicoase masini de spalat rufe. Clasa energetica A+++

eMAG are reduceri importante pentru multe masini de spalat rufe ce fac parte din clasa energetica A+++.

eMAG – Lista masinilor de spalat rufe aflate la reducere poate fi gasita AICI.

eMAG a dat startul unei promotii foarte interesante cu reduceri importante pentru masinile de spalat rufe. Discounturile ajung chiar si la 35% in anumite cazuri, iar noi am selectat cele mai economicoase modele care fac parte din clasa energetica A+++.

eMAG – Masina de spalat rufe Sharp

Prima masina de spalat rufe pe care v-o recomandam este produsa chiar de Sharp, un brand de incredere si cu traditie in producerea de electorcasnice. Masina de spalat are o capacitate de incarcare foarte mare de 8kg. Asa cum era de asteptat, masina este foarte economicoasa din punct de vedere energetic, face parte din clasa A+++ si are 1000 RPM. Pretul la reducere poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat Star Light

Continuam cu o alta masina de spalat rufe foarte performanta dar si ceva mai ieftina. Masina de la Star Light are capacitate de incarcare de 7kg, 1200 RPM si face parte din clasa energetica A+++ dar are in plus si diplay de tip LED. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Bosch

Bosch este un brand cu renume in producerea de masini de spalat rufe, iar acest model pe care vi-l recomandam incorporeaza atat calitate cat si un pret foarte avantajos. Masina are capacitate de umplere a cuvei cu pana la 8kg de rufe murdare, face parte din clasa energetica A+++ si are 1000 RPM. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Gorenje

Stoc limitat pentru aceasta masina de spalat rufe cu motor de tip Inverter de la Gorenje care beneficiaza de un discount de 500 de lei. Masina are capacitate de incarcare de pana la 7kg, 1200 rotatii pe minut si face parte din clasa energetica A+++, fiind foarte economicoasa atat din punct de vedere al consumului de curent cat si al celor de apa si detergent. Oferta este disponibila AICI.

eMAG – Masina de spalat Siemens

Aceasta masina de spalat sparge toate recordurile, avand o capacitate de incarcare a cuvei de pana la 9 kg, una dintre cele mai mari si destul de rar intalnita, are 1400 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – Heinner

Ultima masina de spalat rufe pe care v-o recomandam din cadrul acestei promotii este produsa de Heinner, are capacitate d e7kg, 1200 RPM, face parte din clasa energetica A+++ si e dotata si cu display LCD, iar pretul costa sub 1.000 de lei, avand discount de 22%. Oferta o puteti consulta AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag