MENIU

eMAG - Cat au ajuns sa mai coste dronele, dupa ieftiniri. Preturi incepand de la 120 de lei

eMAG are preturi foarte bune pentru drone si o diversitate de modele disponibile la reducere.

eMAG - Toate modelele de drone din oferta pot fi vazute AICI.

eMAG are multe drone disponibile la preturi mai avantajoase ca niciodata. Tocmai din acest motiv am ales si noi 6 modele de drone pe care vi le prezentam in cadrul acestui articol.

eMAG - Star Mini Drona Pocket Quadcopter

Prima drona pe care v-o recomandam este o mini drona foarte ieftina dar puternica. Drona Pocket Quadcopter poate fi operata de la o distanta de 50m, are greutate de 13g si durata zborului este de 4-5minute. Acumulatorul este de 3.7V, 100Mah. Toate detaliile si pretul le gasiti AICI.

eMAG - Star Mini drona 954 D

Trecem la o categorie superioara de drone, chiar daca vorbim tot de un model Mini de la Star, aceasta drona 954D e dotata cu camera video si foto de 0.3 mp. Drona are Wireless, durata zborului poate fi de 4 pana la 7 minute si poate fi operata pana la 30 de metri. Dimensiunea dronei este de 60x60x26cm, iar bateria se reincarca in 25 de minute. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG - Drona Parrot AR

Parrot este unul dintre cei mai renumiti producatori de drone, iar modelul AR.Drone 2.0 Power Edition este unul foarte performant la un pret excelent. Drona e echipata cu camera frontala de inalta definitie ce va permite sa vizualizati ce vede si drona cu ajutorul unei aplicatii pentru telefonul mobil sau tableta. AR Drone are o stabilitate unica datorita senzorului integrat si sistemului de navigatie. Toate detaliile tehnice si pretul le gasiti AICI.

eMAG - Drona de curse Walkera Runner 250

33% reducere pentru drona Walkera Runner 250 care este o drona pentru curse cu design modular, fabricata din fibra de carbon. Drona poate zbura pana la 14 minute, e dotata cu camera HD si atinge viteze de 40km pe ora, putand fi controlata de la peste 1km distanta.

Pretul dronei il gasiti AICI.

eMAG - DJI Phantom 3 Standard

Stoc limitat si pret foarte bun pentru Phantom 3 Standard, cea mai accesibila drona inteligenta vreodata construita, dupa cum spun producatorii ei. Drona e usor de utilizat si proeictata pentru a permite oricui sa o ridice in aer, are asistent automat de zbor pentru a corecta miscarile bruste. Drona are sistem GPS integrat care retine punctul de decolare a dronei si il retine pe parcursul intregului zbor. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Drona Parrot Bebop

Ultima drona pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol beneficiaza de un discount de 15%, este ceva mai costisitoare dar e de o calitate iesita din comun. Drona este produsa de Parrot, modelul Bebop si e dotata si cu skycontroller pentru a avea o adevarata experienta de pilotaj. Oferta o gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
emag