MENIU

eMAG. 10 televizoare cu diagonala peste 120 de centimetri cu reduceri de top

Oferta completă pentru televizoarele cu diagonală de peste 120 de centimetri poate fi consultată AICI. 


Dar si AICI. 


22 februarie este ultima zi de ‘’Stock Busters-Vânătoarea de stocuri’’la eMAG! Campania aduce reduceri de 50% la o mulțime de produse pentru ea, potrivite pentru el, copii sau pentru casă.


Astăzi venim în sprijinul acelora care își caută de ceva timp un televizor performant, cu un cost care să reflecte întocmai produsul și brandul alese.


Ne-am uitat cu atenție și am adăugat pe lista noastră 10 televizoare, mărci diferite care să vă ajute atunci când achiziționați un astfel de produs.

Fiți atenți la anul de producție, tehnologia folosită QLED sau OLED, rezoluția ecranului, caracteristicile suplimentare pentru imagine, funcții și conexiuni.

Televizor LED Smart LG
Primul model de televizor pentru care am optat este un LG cu diagonal de 123 de centimetri, tocmai potrivită pentru a vă bucura de imagini clare. Are o rezoluție 4 K Ultra HD și poate fi găsit AICI.

Televizor LED Smart Samsung
Reducerea de 40% ne-a atras atenția. Samsung este printre brandurile veteran care nu ne dezamăgesc. Acest model are un display cu o diagonal de 125 de centimetri și, desigur, este 4K Ultra HD. Informații suplimentare puteți afla de AICI.

Televizor Smart LED Sony Bravia
138,8 centimetri diagonal pentru experiențe vizuale ce rămân întipărite pe retina. Modelul 55XE7005 Sony Bravia are o reudecere substantială de 35%. Aflați detalii AICI.

Televizor Smart Philips
Cinematograful vine la dumneavostră acasă! Philips 65PUS6162/12 are o diagonal de 164 de centimetri, perfect pentru camerele mari. La cumpărarea acestui model de televizor veți primi din partea eMAG și un cadou: un epilator Philips Satinelle. Oferta completă AICI.


Televizor LED Curbat Smart Samsung
Pentru aceia dintre dumneavoastră încantați de formele curbate cei de la Samsung propun acest televizor cu tehnologie LED, 4K Ultra HD și cu o diagonal de 138 de centimetri. Produsul redus cu 48% îl găsiți AICI.

Televizor Smart Philips
Dacă căutați de mult timp acest model la reducere, ei bine acum prețul a fost scăzut cu 800 de lei. Cei de la Emag vă îmbie și cu un cadou la alegere între epilatorul Philips Satinelle, un uscător sau o placă de întins părul tot de la Philips. Detalii despre produse găsiți AICI.

Televizor LED Smart Horizon
Cei de la Horizon adaugă și ei oferte de luat în seamă pe site-ul online al celor de la eMAG. Acest model are diagonal de 140 de centimetri și a fost îmbunătățit cu rezoluție 4K Ultra HD. Detalii AICI.

Televizor OLED Smart LG
Tehnologie OLED, cu diagonal 139 de centimetri, Full HD și la jumătate de preț. Puteți cumpăra produsul de AICI.

Televizor LED Nei
Televizorul marca Nei are o diagonal de 152 de centimetri, este Full HD și îl găsiți AICI.

Televizor LED Smart Sharp
41% a primit reducere televizorul Sharp de 139 de centimetri. Detalii suplimentare legate de preț și caracteristici pot fi văzute AICI.

 

Mai multe articole despre:
emag