MENIU

El este românul de 33 de ani care a decedat în avion. Soția lui este însărcinată

Un român în vârstă de 33 de ani a murit în timpul unui zbor din Paris către Cluj-Napoca, în timp ce se întorcea acasă după patru ani petrecuți în străinătate. Destinația finală a aeronavei era aeroportul din Cluj-Napoca, unde bărbatul intenționa să își surprindă familia cu vestea că soția sa este însărcinată.

Incidentul a avut loc în timpul zborului

Zborul a decolat la ora 7 dimineața din Paris, având ca destinație aeroportul clujean. Bărbatul călătorea alături de soția sa și plănuia să împărtășească vestea bună cu mama sa din Negrești-Oaș, județul Maramureș. În jurul orei 8 dimineața, bărbatul a început să se simtă rău, iar echipajul aeronavei a intervenit rapid, oferindu-i primul ajutor și efectuând manevre de resuscitare. Cu toate acestea, starea lui s-a agravat brusc, obligând aeronava să efectueze o aterizare de urgență pe aeroportul din Frankfurt.

Medicul și echipele de urgență care l-au preluat pe bărbat de la aeroportul din Frankfurt au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața, dar, din păcate, eforturile lor nu au reușit, iar bărbatul a fost declarat decedat. După aterizarea de urgență, avionul s-a întors în Paris pentru a fi pregătit din nou pentru zbor. Pasagerii au fost nevoiți să aștepte câteva ore, iar zborul a avut o întârziere de cinci ore înainte de a continua către Cluj-Napoca.

Din primele informații, bărbatul ar fi suferit de afecțiuni cardiace.

Un moment devastator pentru familie

Soția bărbatului, complet distrusă de tragedie, a fost alături de echipajul aeronavei pe parcursul călătoriei. Incidentul a distrus planurile lor de vacanță și reuniune cu familia, transformând călătoria într-un eveniment tragic. Vărul bărbatului a declarat că acesta „dorea să-i spună mamei sale că va avea un băiețel sau o fetiță”, subliniind durerea și impactul emoțional al pierderii.