MENIU

Șeful Poliției Locale București, scandal cu prostituate

Ion Țincu este audiat într-un dosar de prostituție

Scandal cu iz sexual la Poliţia Locală. Şeful Poliţiei Locale din Bucureşti, Ion Ţincu, a fost audiat astăzi ca martor într-un dosar de proxenetism. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, comandantul Poliţiei Comunitare ar fi fost un client al prostituatelor de lux, cărora le-ar fi dat până acum zeci de milioane de lei în schimbul serviciilor sexuale. Mai mult, în aceste vizite, Ţincu s-ar fi deplasat cu maşina de serviciu.

Ion Ţincu a fost audiat în calitate de martor într-un dosar de prostituţie instrumentat de Poliţia Capitalei.

"Au fost vizate 11 persoane care au fost aduse la sediul Poliţiei Capitalei pentru audieri. Aceştia beneficiau de pe urma mai multor femei care prestau relaţii sexuale pentru sume cuprinse între 100 şi 1000 de euro la hoteluri de lux din zona centrala a Capitalei", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Bogdan Ghebaur.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale, Ion Ţincu nu ar fi fost astăzi la audieri, ci a ajuns la sediul Poliţiei Capitalei pentru a rezolva o problemă. Pe de altă parte, însă, şeful Poliţiei Locale nu neagă faptul că a fost citat ca martor în dosar. Mai multe persoane au fost reţinute în acest caz şi vor fi prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

Mai multe articole despre:
scandal poliţie audiat şef locala