MENIU

Efect neașteptat după Black Friday 2015 – Scad prețurile la resigilate. Care sunt ofertele

După nebunia cumpărăturilor de Black Friday 2015, a venit momentul ca prețurile resigilatelor să scadă. La eMAG am găsit câteva oferte foarte bune ce ne-au atras atenția.

Produsele resigilate de la eMAG cu reducere după Black Friday 2015 pot fi găsite AICI.

Black Friday 2015 și-a închis porțile la eMAG pentru moment, însă prețurile resigilatelor scade foarte mult, iar oferta devine mai diversificată ca niciodată. Acest lucru este posibil să se întâmple și din cauza anumitor produse returnate pentru defecte minore în perioada vânzărilor masive de Black Friday 2015.

Am selectat mai jos 10 dintre produsele cele mai interesante care ne-au atras nouă atenția. Prețurile lor sunt foarte avantajoase chiar dacă sunt puse în vânzare după Black Friday 2015. Vedeți mai jos cele 10 produse resigilate de la eMAG pe care le-am selectat.

eMAG – resigilate la reducere după Black Friday 2015 – Tabletă Allview Viva h10

Tableta de la Allview este un produs resigilat și are reduceri la fel de mari precum cele de la promoția de Black Friday 2015. La eMAG, tableta Viva H10 HD are un preț redus și este de o calitate excepțională, are un procesor Quad Core de 1.3 Ghz, display cu diagonală de 10.1 inch, 1 Gb RAM, 8 GB memrie și e dotată cu Wi Fi, 3G, GPS și Bluetooth. Oferta completă poate fi găsită AICI.

eMAG – resigilate la reducere după Black Friday 2015 – Combină frigorifică Samsung

Nu doar gadgeturile au reduceri ca de Black Friday 2015 la eMAG, chiar dacă promoția s-a terminat. Combina frigorifică de la Samsung prezintă câteva zgârieturi superficiale iar produsul resigilat beneficiază de un discount important. Frigiderul are un volum total de 310l, două uși, funcția de Full Frost, înălțime de 185cm, culoare argintie și clasa energetică A+. Oferta completă o găsiți AICI.

eMAG – resigilate la reducere după Black Friday 2015 – Mașină de spălat rufe Slim Hotpoint

Mașina de spălat rufe SLIM de la Hotpoint are o reducere foarte mare de la eMAG. Mașina este ideală pentru locuințele cu spații restrânse, are 1200 RPM, 7 KG și face parte din clasa energetică A+++. Prețul la reducere poate fi găsit AICI.

eMAG – resigilate la reducere după Black Friday 2015 – Telefon Samsung Galaxy S6

Este probabil unul dintre cele mai căutate și mai dorite telefoane mobile ale momentului, iar reducerile și promoțiile pentru el sunt mai vânate ca niciodată. Telefonul are o memorie de 32 Gb și o reducere foarte mare de preț pentru produsul resigilat. Oferta pentru acest telefon o găsiți AICI.

eMAG – resigilate la reducere după Black Friday 2015 – Telefon iPhone 6

Un telefon cu o reducere mare la oferta pentru resigilate de după Black Friday 2015 de la eMAG este iPhone 6, varianta cu memorie generoasă de 64 Gb. Telefonul est emodelul Spacey Grey și oferta cu reducere poate fi găsită AICI.

eMAG – resigilate la reducere după Black Friday 2015 – Televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia

Acest televizor de la Sony este unul foarte performant, are o diagonală de 139 cm și rezoluție de ultimă generație 4K Ultra HD. Televizorul este smart, redă imagini 3D și are o garanție de 2 ani. Prețul la reducere este disponibil AICI.

eMAG – resigilate la reducere după Black Friday 2015 – Laptop Asus

Vă prezentăm și un laptop foarte avantajos care are o reducere foarte mare după promoțiile de Black Friday 2015 de la eMAG, pentru produsul resigilat care prezintă câteva zgârieturi fine pe carcasă. Laptopul este dotat cu procesor Intel Celeron Dual Core de 2.16 Ghz și are 4 Gb memorie internă, iar spațiu de stocare de 500 Gb. Laptopul are și o placă video Intel HD Graphics și vine cu sistemul de operare Microsoft Windows 8.1 preinstalat. Oferta poate fi consultată AICI.

eMAG – resigilate la reducere după Black Friday 2015 – Telefon Allview X2

Telefonul mobil Allview X2 Soul este unul foarte performant, cu o cameră foto principală de 13 Mp, una secundară de 5 Mp, 16 Gb Flash Memory și 2 GB ram Memory. Telefonul are un procesor Octa Core și display Amoled Full HD cu rezoluție de 1920x1080. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – resigilate la reducere după Black Friday 2015 – Laptop Toshiba L50

Un laptop foarte performant poate fi găsit la reducere după promoțiile de Black Friday 2015 de la eMAG. Laptopul Toshiba Satellite are o reducere pentru produsul resigilat, are un procesor Intel Core i3 de 1.7 Ghz, 15.6 inch, 500 Gb spațiu de stocare. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG – resigilate la reducere după Black Friday 2015 – Combină frigorifică Samsung

O altă combină friorifică de la Samsung care este resigilată și are o reducere avantajoasă este acest model pe care vi-l recomandăm. Combina are un volum de 310 l, face parte din clasa energetică A+, are funcția No Frost și o înălțime de 185 cm. Prețul poate fi găsit AICI.