MENIU

Eclipsa de Lună, Luna Albastră și Super Luna aduc schimbări mari în viața zodiilor. Decizii

Eclipsa de Lună, Luna Albastră și Super Luna aduc schimbări mari în viața zodiilor. Decizii

Un fenomen cosmic unic va avea loc miercuri, 31 ianuarie. Pentru prima dată în 152 de ani, o Super Lună, o Eclipsă de Lună și o Lună Albastră vor avea loc într-o singură noapte, conform NASA. Chiar dacă urmărești sau nu fenomenele astrologice și astronomice, acest lucru va avea consecințe inevitabile asupra vieții tale.

Toate aceste trei fenomene la un loc se numesc Super Lună Albastră Roșiatică. În emisfera estică, acest fenomen poate fi văzut seara. Din punct de vedere astrologic, ziua de 31 ianuarie trebuie petrecută făcând planuri de viitor și concentrându-ne asupra viitorului. Eclipsa ne oferă energia de care avem nevoie pentru a ne duce planurile la bun sfârșit, iar Luna Albastră ne inspiră. Datorită acestui fenomen, fiecare zodie va avea parte de schimbări, în următoarea săptămână:

Berbec

Deși ai avut probleme financiare în ultima perioadă, aceste fenomene unice te vor ajuta să găsești cea mai bună soluție și să ai parte de armonie. Petrece-ți această zi pentru a găsi cele mai bune soluții la problemele care te frământă. Vei vedea că instinctul nu te va lăsa baltă nici de această dată!

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
eclipsă de lună horoscop super luna luna albastra