MENIU

Dubla crimă din Botoșani: mamă și fiică, ucise cu toporișca și incendiate de o rudă. Principalul suspect ar fi avut o relație amoroasă cu copila de 14 ani

Au apărut noi detalii șocante despre dubla crimă din Botoșani, în urma căreia o mamă și fiica acesteia au fost ucise cu brutalitate. După ce, inițial, tatăl fusese considerat principalul suspect, polițiștii au găsit adevăratul vinovat. Cel acuzat de odiosul omor este tot o rudă: un nepot al femeii. Urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional! 

Au trecut mai bine de 3 zile de când o femeie de 47 de ani și fiica sa de 14 ani au fost omorâte cu brutalitate și aruncate într-un loc abandonat. Inițial, oamenii legii l-au bănuit pe soțul femeii.

S-a descoperit însă că adevăratul criminal este o altă rudă îndepărtată. Ucigașul de 37 de ani le-ar fi lovit pe cele două femei cu o toporișcă de mai multe ori. După aceea, le-a acoperit trupurile cu coceni de porumb și le-a dat foc. O vecină a fost cea care a văzut fumul ieșind din casa abandonată și a dat alarma.

Criminalul ar fi avut o relație amoroasă cu adolescenta de 14 ani, potrivit presei locale.

Medicii au constatat că ucigașul că a avut discernământ când le-a luat viața, iar judecătorii au decis să îl aresteze preventiv pentru 30 de zile. 

Mai multe articole despre: