MENIU

Drama unei tinere mame. A fost operată de cezariană de șase ori

Caz halucinant în Argeş. O femeie din Piteşti trăieşte un adevărat coşmar de un an, după ce a făcut cezariană pentru a da naştere celui de-al doilea copil. Dupã operaţia efectuată de şeful secţiei de Ginecologie, femeia a mai fost supusă altor şase intervenţii chirurgicale. Şi asta pentru că, în timpul cezarianei doctorul i-ar fi atins şi două vase de sânge. De parcă nu era suficient de grav, pacienta ar fi luat şi mai multe bacterii din spital, printre care şi stafilococul auriu. Conducerea spitalului din Argeș nu a demarat o anchetă pentru că femeia nu a depus nicio plângere, potrivit Realitatea TV.

Viaţa Manuelei a fost dată peste cap după operaţia de cezariană. Femeia de 34 de ani a născut pe 5 noiembrie anul trecut un băieţel, prin cezariana, după ce a ajuns cu dureri la Urgenţe, la Spitalul Judeţean din Piteşti. Imediat dupa naştere, a acuzat dureri mari pe partea stângă, unde burta i se umflase şi se întărise. 

Când femeia a rămas singură cu medicul care îi făcuse operaţia de cezariană, acesta i-ar fi zis că i-a atins doua vase de sânge, apoi nu a mai recunoscut, susţine pacienta. În fişa de externare scrie că nu s-a evidenţiat sursa activă de sângerare. Calvarul Manuelei abia începea. De atunci a mai fost operată de alte şase ori, ultima oară la Bucureşti. 


Nici acum, când bebeluşul ei abia a împlinit un an, Manuela nu poate să îl ţină în braţe. Este tot mai slăbită, a ajuns la 40 de kilograme și acum este cablată la un aparat de drenaj. 


Disperată, Manuela i-a scris în iunie şi Ministrului Sănătăţii, Florian Bodog. Acesta a spus ca va analiza situaţia şi va lua măsuri. Au trecut cinci luni de atunci şi nu s-a întâmplat nimic. Singura ei speranţă o reprezintă o operaţie la un spital privat din Bucureşti, dar operaţia este complicată şi scumpă. Cei care pot şi vor să o ajute pe Manuela o pot face donând într-un cont în lei deschis la BRD pe numele Manuelei Voicu Vulcănean.

CONT ÎN LEI: RO83BRDE030SV51181220300 deschis la BRD pe numele Manuela Voicu Vulcănean 

 
Mai multe articole despre:
spital sănătate video cezariană