MENIU

Drama fetiţei de 6 ani, victima experimentelor medicului Burnei. Are nevoie de ajutor!

Drama fetiţei de 6 ani, victima experimentelor medicului Burnei. Piciorul operat a necrozat

Este un caz strigător la cer! Priscila este o fetiţă din Târgu Jiu care s-a născut cu o malformaţie la şold. Părinţii au apelat la medici. Medicii au operat-o de patru ori. Experimentul dr. Burnei a lăsat-o cu sechele care probabil nu vor dispărea niciodată: i-a tăiat femurul şi a folosit o proteză neomologată.

Piciorul stâng al fetiţei nu a mai crescut iar înăuntru a necrozat. Are nevoie de o operaţie care i-ar salva piciorul, dar costă peste 52.000 de euro, la Viena. În acest moment, părinţii fetiţei sunt la capătul puterilor.

Trebuie să intervenim acum pentru ca acest copil să mai poată merge normal. Familia Priscilei a cheltuit tot ce avea cu operaţiile care , în final, s-au dovedit groaznice eşecuri, şi cu nenumăratele drumuri la spitalele din Bucureşti. Mama fetiţei este asistentul ei personal, neputând avea un serviciu în situaţia dată. Din nefericire, nici tatăl fetiţei nu are un loc de muncă.Resursele familiei sunt epuizate, rămânând în locul lor doar disperarea şi frica imensă că nu-şi mai pot ajuta copilul.

Mama fetiţei, Alina Codiţoiu: "Ne luptăm de câțiva ani cu situația Priscilei. Acum este mai grav. A făcut patru intervenții chirugicale, dar nu au ajutat, ba mai mult, piciorul Priscilei este foarte scurt și subțire, nu se mai dezvoltă. Prin proceduri eronate i s-a tăiat 75% din lungimea femurului și are o proteză. Bazinul este atrofiat, șoldul este blocat, mișcările ei sunt reduse foarte mult. S-a greșit încă de la început, am găsit doi medici, știam că sunt cei ami buni din România… Ultima operație a fost făcut la Spitalul Marie Curie, iar Priscila a rămas cu sechele pe viață. Femurul sănătos a fost înlocuit cu o proteză neomologată, domnul doctor Burnei a făcut intervenția. Proteza este din titan și mă bucur totuși că piciorul și organismul fetiței l-a acceptat. Prioritar este scoaterea acestei proteze, căci a afectat bazinul, din femur a mai rămas o parte mică. Necesită o intervenție chirurgicală în Viena, care costă foarte mult, iar noi nu avem posibilități materiale".

Dacă banii necesari intervenției de la Viena nu se vor strânge, Priscila riscă să rămână fără picior, acesta putând fi amputat pentru a nu se întâmpla altă nenorocire, scrie gorj-domino.ro.

Mai multe articole despre:
experiment doctor burnei