MENIU

Dragoste uimitoare: după 62 de ani împreună, au fost forţaţi să se despartă. Acum plâng de bucurie

Timp de mai multe luni, soţii Wolfram şi Anita Gottschalk au plâns zilnic, pentru că erau depărţiţi după 62 de ani petrecuţi împreună. Săptămâna trecută, însă, lacrimile au devenit unele de bucurie, pentru că cei doi soţi ajunşi la vârsta a treia s-au regăsit şi vor putea rămâne împreună pentru tot restul vieţii lor.

Căsătoriţi timp de 62 de ani, cei doi soţi din Canada, Wolfram şi Anita, au început să plângă de bucurie atunci când au aflat că vor putea locui împreună la un azil de bătrâni.

La cei 83 de ani ai săi, Wolfram a ajuns la un azil de bătrâni în ianuarie, după ce a fost internat la spital şi a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru a-i trata demenţa senilă şi limfomul. Pentru că nu avea nevoie de îngrijiri medicale, soţia sa, Anita, a ajuns, la cei 81 de ani ai săi, într-un alt azil de bătrâni din provincia canadiană British Columbia.

Un membru al familiei o ducea pe Anita, o dată la două zile, să îşi vadă soţul, făcând efortul de a conduce 40 de minute, întreaga familie temându-se că timpul petrecut fără soţia sa îl va face pe Wolfram să îşi piardă memoria şi mai mult. Nepoata celor doi a postat pe Facebook o fotografie în care cei doi îşi luau rămas bun, în lacrimi, iar povestea s-a viralizat şi, scrie CBC, Anita a primit acceptul să locuiască permanent alături de soţul său.



Într-un filmuleţ făcut public după revederea celor doi Anita îi mângâie faţa soţului său, în timp ce îi spune: "Uită-te la mine: te iubesc".