MENIU

Dragnea, despre Iohannis: Îi urez succes să încalce Constituția. Să nu creadă că suntem proşti

Dragnea, despre Iohannis: Îi urez succes să încalce Constituția

Liviu Dragnea a reacţionat în urma declaraţiei preşedintelui Klaus Iohannis care a afirmat că nu va desemna pentru funcţia de premier, o persoană urmărită penal sau condamnată, făcând referore la Călin Popescu Tăriceanu sau Liviu Dragnea.

"Îi urez succes să încalce Constituția. Confirmă că face ce îi spune doamna președintă PNL. Să spui pe cine ai desemna sau pe cine nu ai suspenda încalcă grav Constituția. Cred că asta va suspenda din ce în ce mai mult relația dintre el și românii la care tot face apel. Înțeleg că domnul președinte vrea continuare acest Guvern tehnocrat, care văd că încă încearcă să vândă pachete de acțiuni la societăți strategice. Asta ar trebuie să îl preocupe pe președintele României. De ce Guvernul nu dă jos prețul la medicamente. Eu nu prea îl iau în serios. Dacă mai e supărat, poate să mai pună niște copoi pe noi. Să nu creadă că suntem niște proști", a spus Liviu Dragnea. 

Acesta a mai spus că Iohannis nu respectă Constituția, iar președintele nu face altceva decât să confirme ceea ce „dictează” președintele PNL Alina Gorghiu.

"Domnul Iohannis confirmă că face ceea ce spune doamna președinte PNL. Încalcă grav Constituția. În felul ăsta se va suspenda relația dintre el și românii la care face mereu apel. Partidul nostru va merge în alegeri și va vorbi cu românii. Ei vor decide cine trebuie să îi conducă”, a spus, la rândul său, Liviu Dragnea.

Totodată, liderul PSD spune că președintele încearcă să păstreze Guvernul Cioloș din rațiuni geostrategice:

„Vrea acest guvern de tehnocrați care pregătește niște vânzări ale unor companii de stat, societăți strategice, am citit și eu pe un site”.

Mai multe articole despre:
măsuri decizii Liviu Dragnea Klaus Iohannis măsură