MENIU

Cum arată Dr. Quinn la 73 de ani. Actrița este cea mai vârstnică vedetă care a pozat în Playboy

Jane Seymour a devenit celebră și iubită în întreaga lume după ce a intrepretat rolul „Dr. Quinn". Cum arată actrița la vârsta de 73 de ani. 

Cum arată Dr. Ouinn la 73 de ani

În anii "90 serialul "Doctor Quinn-Medicine woman" făcea furori și în România, ca de altfel, în întreaga lume. Milioane de telespectatori urmăreau cu sufletul la gură aventurile persoanjelor. "Doctor Quinn", care era și personajul principal, a reușit să cucerească inimile a milioane de fani.

Acum, celebra actriță, Jane Seymour, a ajuns la vârsta de 73 de ani. Cu toate acestea, anii parcă nu au trecut deloc peste ea. Frumoasa vedetă arată senzațional și își menține în continuare silueta pe care o avea și în urma cu zeci de ani. Imaginile recente apărute pe contul său de socializare i-a uimit pe fanii actriței din întreaga lume, care au putut-o admira în toata splendoarea ei.

Jane Seymour este mamă a patru copii și, deși, a ajuns la 73 de ani arată demențial. Are o siluetă de invidiat, un corp bine tonifiat și același zâmbet cu care a cucerit lumea.

În imaginile postate, vedeta poate fi admirată în timp ce se plimbă pe malul oceanului, fiind îmbrăcată într-un costum de baie întreg, de culoare albastră. Totodată, Jane Seymour a mai postat și alte fotografii din vacanța ei în Malibu, iar fericirea i se poate citi pe chip. Fanii nu au întârziat să-i lase comentarii și aprecieri în dreptul fotografiilor.

„Dr. Quinn – Medicine Woman”, record de audiență

Filmul, care a fost difuzat în perioada  1993-1998, având 149 de episoade, a atins un record de audiență.

Jane Seymour a pozat în Playboy, în 2018, devenind cea mai vârstnică actriță care a pozat în această revistă. Jane avea vârsta de 67 de ani și a afirmat la vremea respectivă că se simte mai bine și mai sexy ca niciodată. Spunea că are mai multă încredere în ea decât atunci când era mai tânără.

”Mă simt confortabil în pielea mea. De obicei, când ai vârsta mea, te simți invizibilă”, spunea Jane.

”Când ești tânăr, totul este despre uită-te la mine!" privește-mă! Acum nu încerc să determin pe nimeni să mă privească”, a mai spus actrița.

Mihaela Cambei, compioana la haltere s-a confruntat cu bullyingul. Povestea de viață a tinerei de 21 de ani

Jane Seymour, viață de film

Jane Seymour este mamă a patru copii și a avut patru mariaje. Ultimul s-a finalizat în anul 2015. Copiii actriței sunt Katherine, de 39 de ani, Sean, de 35, și gemenii Kristopher și John, de 25 de ani.

Primul său partener a fost actorul Michael Attenborough, cu care actița a avut un mariaj de doar doi ani, finalizându-se în anul 1973. Apoi, în 1977 s-a căsătorit cu Geoffrey Planer, însă nici acesta nu a fost de lungă durată. După doar un an mariajul lor s-a destrămat.

Cel de al treilea mariaj al vedetei a durat timp de zece ani și din dragostea celor doi s-au născut Katherine şi Sean. După un deceniu de conviețuire Jane și omul de afaceri David Flynn au pus capăt căsniciei.

A urmat apoi cea de  a patra căsătorie a actriței, cu producătorul James Keach. Această căsnicie a durat douăzeci de ani, dar în 2015 s-a încheiat din cauza infidelităților. Cuplul are împreună doi băieți gemeni, pe Kristopher și John.

SURSA: Almanah Online

Mai multe articole despre:
Dr Quinn actrita vedete