MENIU

Două alimente consumate zilnic de români s-au dovedit a fi cancerigene

Două alimente consumate zilnic de români s-au dovedit a fi cancerigene

Cancerul este în creștere în rândul tinerilor, însă sunt anumite schimbări în stilul de viață pe care le puteți face pentru a reduce riscul de a dezvolta boala. Potrivit unui specialist, două alimente comune sunt extrem de periculoase. 

Nichole Andrews, un dietetician specializat în cancer, a avertizat recent că două alimente comune s-au dovedit a provoca cancer și a îndemnat oamenii să le înlăture din dietă: alcoolul și carnea procesată. 

Acestea includ toate tipurile de alcool și produse precum mezelurile, hot-dog-ii, cârnații, slănina și carnea de vită uscată, care au fost conservate prin afumare, maturare, sărare sau adăugarea de conservanți.

Alimentul care îți reglează digestia natural după mesele copioase

„În calitate de dietetician în domeniul cancerului, vreau să vă informez că doar două alimente cresc riscul de cancer, unul dintre ele nici măcar nu este un aliment, și este atât de ușor să le înlocuiți”, a spus dieteticiana. 

Alcoolul și carnea procesată sunt consumate în întreaga lume în fiecare zi, astfel încât poate fi o surpriză pentru mulți că pot provoca cancer.