MENIU

Dosarul Caracal, ipoteză nouă! Poliţia a ajuns la casa suspectului înainte de telefonul Alexandrei

O nou ipoteză, care poate schimba din nou persectiva asupra evenimentelor de la Caracal, a fost emisă de o vecină a suspecrtului. Potrivit acestei, poliţia ar fi fost anunţată şi chiar ar fi ajuns la casa suspectului în noaptea de dinainte ca Alexandra să sune la STS. 

Potrivit unor surse judiciare citate de G4Media.ro, o vecină din Caracal a lui Gheorghe Dincă ar fi sunat la 112 de două ori, în noaptea de 24 spre 25 iulie ca să reclame o activitate suspectă în fața porții acestuia.

Femeia ştia încă de miercuri seată, de pe reţelele de socializare, că o adolescentă a disprut de la şcoală şi le-ar fi spus polițiștilor că activitatea din faţa casei lui Dincă ar avea legătură cu acest caz.

În dimineaşa zilei de joi, la ora 5:00, când vecina a revenit cu un telefon la 112, polițistul de serviciu i-ar fi spus să stea linisțită.

În aceeaşi zi, în jurul orei 11:00, Alexandra a sunat la 112 de pe un telefon al criminalului, a povestit că e ostatică şi că a fost violată, dar a oferit şi detalii importante pentru identificarea locului în care s-ar afla. Poliţia a reuşit să intre în locuinţa suspectului abia 19:00 mai târziu, iar suspiciunea care planează asupra bărbatului este că ar fi ucis-o pe tânără.

Mai multe articole despre:
Caracal Alexandra