MENIU

Donald Trump, băgat într-o cușcă de sticlă la primul discurs în public după atentatul din care a scăpat ca prin minune - FOTO

Donald Trump și-a luat măsuri speciale de securitate după atentatul din care a scăpat, ca prin minune, cu o rană superficială la ureche. La primul miting electoral în aer liber de după incident, candidatul republican a fost protejat de o cutie de sticlă securizată. 

Trump a ţinut un miting în statul cheie Carolina de Nord, primul eveniment major de campanie în aer liber de când a fost rănit uşor la ureche de un bărbat înarmat, la un miting din statul Pennsylvania, la mijlocul lunii iulie.

După tragedie, Secret Service, însărcinat cu protejarea personalităților politice de rang înalt, i-a recomandat candidatului republican să nu mai participe la evenimente publice în aer liber.

Candidatul republican în vârstă de 78 de ani a participat de atunci la circa zece mitinguri în săli, dar a spus că nu renunță la întâlnirile cu susținătorii săi în exterior.

În cazul mitingului din Carolina de Nord, a fost montată o cutie din panouri de sticlă antiglonţ pe podiumul de pe care a vorbit fostul preşedinte, au relatat media americane, citând personal de securitate şi echipa sa de campanie.

Mai multe articole despre: