MENIU

Doliu uriaș în sportul românesc! A murit un cunoscut antrenor la doar o săptămână după infectarea cu coronavirus

Doliu în sport

Coronavirus continuă să facă victime în România. Printre decesele din ultimele zile se numără și un cunoscut antrenor de box.

Antrenorul Nicolae Ispas a încetat din viață în urmă infectării cu Covid-19. 

Bărbatul în vârstă de 75 de ani a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus la începutul acestei săptămâni. Deși nu suferea de nicio boală cronică, starea lui Nicolae Ispas s-a agravat extrem de rapid, iar vineri seară a fost dus la spital. 

Din păcate, trupul antrenorului boxerilor de la CSM Timișoara nu a mai rezistat prea mult, iar în această dimineață bărbatul s-a stins. 

"Luni s-a testat. Era răcit deja. Testul a ieșit pozitiv și a intrat în izolare la domiciliu. Apoi s-a simțit tot mai rău, vineri noaptea a fost dus la Casă Austria, pentru a fi pus la o masca de oxigen.

Am înțeles că nu a mai rezistat mult, și dimineață a cedat. Nu mi-a venit să cred când mi-a dat fiul sau vestea! Făcusem recent medicină muncii, domnul Ispas era sănătos, nu avea nicio boalca cronică. Era un bărbat puternic", a declarat directorul clubului CSM Timișoara, Lucian Reclaru, potrivit site-ului timisplus.ro. 

Mai multe articole despre:
coronavirus sport doliu