MENIU

Doliu printre interlopi! Sara a murit la vârsta de 7 ani în urma unui fenomen greu de explicat

Lumea interlopă din Iași este în doliu. Sara, nepoata de 7 ani a lui Cosmos, a murit strivită de un zid. Momentul tragic a fost surprins de o cameră de supraveghere și a avut loc în Păcureț. Micuța se juca în apropierea unui garaj în construcție când o rafală de vânt a dărâmat zidul, surprinzând-o sub dărâmături.

Cum s-a întâmplat tragedia

Incidentul s-a petrecut pe 20 iunie, conform bzi.ro. Sara se juca împreună cu o prietenă lângă garajul în construcție. Un curent de aer puternic a lovit peretele garajului, provocându-i prăbușirea. Camera de supraveghere a înregistrat momentul când zidul s-a prăbușit peste micuță. Sara a rămas inconștientă sub dărâmături. Familia a intervenit rapid, ducând-o la un cabinet medical din apropiere. Personalul medical, realizând gravitatea situației, a chemat ambulanța pentru a transporta fata la spital. Din păcate, din cauza leziunilor severe, Sara a decedat la scurt timp.

Poliția din Iași a deschis o anchetă pentru a stabili cine este responsabil de această tragedie. „La data de 20 iunie, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la aducerea unei persoane în stare de inconștiență la o unitate medicală. În urma cercetărilor, s-a constatat că o minoră de 7 ani a fost surprinsă de prăbușirea unui zid din BCA. Minora a fost transportată la spital, dar a decedat ulterior. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă," au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Comunitatea din Păcureț a fost profund afectată de pierderea Sarei. Sute de oameni au participat la priveghiul și înmormântarea micuței, care a avut loc pe 25 iunie. La cimitirul din Păcurari, mormântul Sarei a fost împodobit cu flori și o fotografie uriașă. Cosmos, bunicul Sarei, a adus o coroană impunătoare, iar Vandam, nașul fetei, a lăsat un mesaj emoționant pe coroana sa.

Locuitorii din Păcureț și-au exprimat nemulțumirea față de calitatea construcției garajului, susținând că zidul din BCA nu era asigurat corespunzător. Ancheta poliției continuă pentru a stabili exact circumstanțele și eventualele responsabilități în acest caz tragic.

          Imagini de la înmormântarea Sarei Drugu din Iași / Sursa foto - BZI.com