MENIU

DOLIU în mediul online! Un celebru influencer a murit a murit după ce a sărit cu parașuta și nu i s-a deschis. Avea doar 21 de ani

Doliu imens

Este doliu în mediul online, după ce un cunoscut influencer a murit a murit după ce a sărit cu parașuta și nu i s-a deschis

Influencerul TikTok Tanya Pardazi a murit într-un tragic accident de parașutism, la vârsta de 21 de ani.

Potrivit prietenilor fostei semifinaliste Miss Canada, Pardazi a murit în timp ce desfășura activitatea în Ontario, Canada, pe 27 august.

Potrivit unui comunicat al companiei de parașutism, Pardazi și-a deschis parașuta prea târziu în timp ce era în aer în timpul primului ei curs solo.

Aspiranta regină a frumuseții a fost dusă de urgență la spital, unde a fost declarată moartă.

Skydive Toronto a declarat într-o declarație: „Un student în parașutism în vârstă de 21 de ani a cedat în urma rănilor mortale obținute într-o situație de urgență.

Pardazi, care avea aproape 100.000 de urmăritori TikTok, a concurat anterior la concursul de frumusețe Miss Canada, ajungând în semifinale în 2017. Ea a fost înscrisă și la Universitatea din Toronto, unde studia filozofie.

Comentariile de sub postările lui Pardazi TikTok sunt pline de omagii din partea fanilor lăsați devastați de vestea tragică.

Mai multe articole despre:
Tanya Pardazi doliu deces