MENIU

Doliu în lumea sportului din România. O celebră sportivă a fost găsită moartă în apartament

Sportul românesc este în doliu după ce baschetbalista americană Marie Tyra Whitehead a fost găsită decedată luni, în apartamentul în care locuia. 

Tragedia a fost anunțată de clubul CSM Târgoviște, echipă la care jucătoarea era legitimată. Clubul a transmis un mesaj de condoleanțe, exprimându-și regretul profund față de pierderea tinerei sportive.

„CSM Târgoviște anunță cu mare tristețe trecerea în neființă a jucătoarei noastre de baschet, Marie Tyra Whitehead, de origine americană, care a fost găsită fără viață în această dimineață în apartamentul ei. Deplângem această dispariție prematură și ne îndreptăm gândurile și rugăciunile către familia și apropiații săi. Odihnește-te în pace, Marie Tyra!”, a fost mesajul emoționant al clubului, conform News.ro.

Marie Tyra Whitehead făcea parte din echipa CSM Târgoviște

Cu doar câteva zile înainte, pe 19 septembrie, CSM Târgoviște și-a anunțat lotul pentru sezonul 2024-2025, în care Marie Tyra Whitehead figura printre jucătoare. Sâmbătă, echipa urma să joace primul meci din Liga Națională, pe teren propriu, împotriva Universității Cluj. Înainte de acest eveniment, Whitehead a evoluat deja alături de echipa sa în debutul stagiunii Cupei României.

Această pierdere neașteptată a adus o mare tristețe în lumea sportului românesc, iar comunitatea baschetbalistică este alături de familia și prietenii jucătoarei în aceste momente de grea încercare. Ancheta în legătură cu circumstanțele decesului este în curs de desfășurare.