MENIU

DOLIU în învățământul românesc - O îndrăgită profesoară a murit în accidentul din curtea Mănăstirii Cernica - Elevii, șocați

O îndrăgită profesoară a murit în accidentul din curtea Mănăstirii Cernica

Tragedie imensă în învățământul românesc, după ce o îndrăgită profesoară a murit în accidentul produs duminică în curtea Mănăstirii Cernica. Elevii și persoanele care au cunoscut-o sunt șocați.

Doinița Ghinea, profesoară la Liceul Tehnologic Theodor Pallady din Capitală, a murit duminică, în urma unui groznic accident produs în curtea Mănăstirii Cernica.

Tragicul anunț a fost făcut public de către Liceul Tehnologic Theodor Pallady pe pagina de Facebook.

Un șoferul începător a circulat cu viteză pe aleea din incinta mănăstrii și a pierdut controlul volanului acroșând un grup de persoane.

Șoferul în vârstă de 42 de ani avea permis de conducere de doar 7 luni, acesta îl obținuse în luna ianuarie a acestui an.

Din nefericire, Doinița Ghinea, profesoara în vârstă de 63 de ani nu a avut nicio șansă în fața mașinii scăpate de sub control și a murit pe loc, fiica acesteia în vârstă de 33 de ani a fost și ea rănită și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Potrivit IPJ Ilfov, accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 14:30. Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe aleea din curtea Mănăstirii Cernica un autoturism a lovit mai multe persoane.

Doinița Ghinea va fi înmormântată marți la Biserica Sf. Petru și Pavel, din Alexandria.