MENIU

DOLIU în folclorul românesc - Una dintre cele mai cunoscute artiste de MUZICĂ POPULARĂ a murit

Una dintre cele mai cunoscute artiste de MUZICĂ POPULARĂ a murit

Folclorul românesc este în doliu, după ce una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică populară s-a stins din viață, vineri dimineață.

Cântăreața Cruțica Cistelecan a încetat din viață, vineri dimineața. Îndrăgita interpretă de muzică populară a murit din cauza unei boli care o măcina de mai mulți ani.

Plină de viață și mereu cu un zâmbet pe buze, Crucița Cistelecan a fost unul dintre cei mai cunoscuți și respectați artiști de muzică populară din județul Cluj.

Interpreta a cântat la multe festivaluri de muzică populară, fiind o prezență obișnuită la posturile de televiziune cu profile de muzică populară.

În ultima perioadă, Crucița Cistelecan a suferit de o boală incurabilă care i-a adus și sfârșitul. A fost plecată în Spania, după care a revenit la Cluj, la Dezmir, unde a locuit în ultima parte a vieții ei la domiciliul fiicei ei, Andreea.

Îndrăgita interpretă de muzică populară va fi condusă pe ultimul drum, duminică, 3 iulie 2022, la ora 13.00, în localitatea Iuriu de Câmpie, județul Cluj.