MENIU

Doi părinți s-au bătut în fața unei școli din județul Suceava. Scandalul ar fi pornit de la o învățătoare nouă

Sursa foto: Captură video

Doi bărbați din Suceava s-au luat la bătaie în stradă, lângă o școală. Aceștia au oprit mașinile în trafic și au început să-și împartă pumni și picioare în public. Întregul moment a fost filmat de cei prezenți în zonă. 

Incidentul surprins într-o înregistrare video a avut loc în faţa şcolii din comuna Botoşana, judeţul Suceava. Potrivit martorilor, cei doi bărbaţi ar fi oprit maşinile în trafic, au coborât de la volan şi s-au luat la bătaie, chiar în mijlocul străzii:

În filmarea surprinsă de un alt localnic se vede cum cei doi îşi împart pumni şi picioare şi nimeni nu intervine. De la doar câţiva metri distanţă, un bărbat priveşte întreaga scenă, cu mâinile în buzunar. La un moment dat, unul dintre cei doi bătăuşi cade, iar celălalt continuă să îl lovească.

Scandalul ar fi pornit de la nemulţumirile legate de o învăţătoare nouă, venită în şcoală după decesul unui cadru didactic. Potrivit primarul comunei Botoşana, Ioan Ghiaţă, părinţii s-ar fi împărţit în două tabere: unii nemulţumiţi de noul dascăl, alţii care îi iau apărarea, scrie Monitorul de Suceava.

După ce imaginile au devenite publice, poliţiştii au intrat pe fir şi fac cercetări în acest caz, anunţă presa locală. 

Mai multe articole despre:
bataie suceava scoala invatatoare