MENIU

Doctorița ucisă în cabinetul stomatologic trăia în teroare. Ce au găsit polițiștii pe corpul victimei: detaliul care a șocat

Este anchetă uriașă la Brăila. Anchetatorii audiază toți pacienții pe care doctorița ucisă în cabinet i-a avut până acum, pentru a găsi un indiciu. Detaliile descoperite până acum sunt șocante. Apropiații spun că femeia se temea pentru viața ei și ar fi vrut să-și cumpere o armă. Crima s-a petrecut imediat după ce asistenta a plecat de la cabinet. Urmează informații cu un puternic impact emoțional!

Este anchetă uriașă la Brăila, acolo unde o doctoriță a fost ucisă cu sânge rece, chiar în cabinetul propriu de stomatologie. Se pare că, până în ultimul moment, femeia a încercat să lupte pentru viața sa. Nici până în prezent polițiștii nu știu cine ar putea fi vinovatul, însă la audieri au fost chemați pacienții femei, cât și soțul acesteia care se află pe lista de suspecți. Femeia în vârstă de 41 de ani a fost ucisă cu trei lovituri de cuțit.

Răsturnare de situație în cazul doctoriței care a fost ucisă în propriul cabinet: cine este principalul suspect. Femeia intenționa să-și cumpere o armă

Bărbatul, medic stomatolog și el, este cel care și-a găsit soția într-o baltă de sânge și cel care a alertat autoritățile. Cert este că doctorița se temea pentru viața sa și primea constant amenințări din partea vecinilor cu care se afla în conflict.

Marina Gavril, în vârstă de 41 de ani, ar fi încercat să lupte pentru viața sa până în ultimul moment, spun anchetatorii. Pe mâini au fost găsite urme de tăieturi care arată că femeia ar fi încercat să se apere în fața agresorului. Femeia însă a fost în cele din urmă ucisă cu trei lovituri de cuțit în zona gâtului. 

Soțul femeii a asistat la cercetările polițiștilor de la distanță. Se pare că din cabinet lipsea telefonul femeii, iar pe scările de acces anchetatorii au marcat patru urme.

Potrivit presei locale, doctorița ar fi făcut un curs de port armă și intenționa să își cumpere un pistol pentru că se temea de vecinii săi. În urmă cu doi ani, aceștia au rupt gardul și au intrat peste ea în curte pentru a fura niște lemne. De atunci trăia în teroare. Marina Gavril este originară din Republica Moldova și se stabilise de ani buni în Brăila.